• dinamo u srcu
    1.9k
    da ali to je lokomotiva, ovo im je dinamo kojeg ne vole. Ako se i netko uclani bit ce desetak ne sigurno par stotina.
  • deda
    35.7k
    Možete pratit po mojim izvještajima ritam učlanjenja po svakoj županiji. Npr. u Splitskoj se posljednja 72 sata učlanilo 13 ljudi što je sasvim u skladu s dnevnim prirastom. Pratit ću danas ima li kakvih anomalija.
  • Paggini
    39.8k
    Mislim da se neće "fetivi" učlanjivat da idu na zapad, nego ovi izrodi koji smrde po Zagrebu
  • Neron53
    1.3k

Naravno, uclanjivat ce se studosi/ce, rodbina, kolege.... kao im je to problem. Ici ce se na tudja imena ili mjenjati ista....
  • don
    11.6k
    oće, možda ali možda 10 ljudi. Tipujem 8
  • mali M
    7k
    Tipkovnica s dve nulededa

pa kaj tipkaš na bankomatu?!
    e kakvu si nam lijepu poruku poslao, od kad je Deda u Dinamu više nezna dal tipka po bankomatu ili tipkovinici :lol:
  • ivanzg
    274

Daj se ponašaj u skladu funkcije koju obnašaš na ovom forumu jer od kad si postao moderator si počeo previše srat, ponašaj se ko gospoda koja drže forum i koja uz sva pljuvanja koja im se svakodnevno događaju ostaju gospoda i pokušavaju normalno pisati a imaju tisuću puta više razloga nekome jebat mater i vrijeđati.

Ne moraš nikoga voljeti, ne volim ih ni ja ali malo kulture ti nebi škodilo jer mi Purgeri smo gospoda a svojim pisanjem ispadaš isti kao ekipe po kojoj pljuješ jer nisi ništa bolji od njih.

Nedaj Bože da ti Duje ili Stipe u Vinogradskoj treba spasiti život pa ćeš shvatiti o čemu ti pišem.
  • miro
    5.9k
    Oni koji žive tu, a viču "Jebeš Zagreb jebeš Dinamo" i "mrzim Dinamo srpsko ime to", nego kaj su nego izrodi?

Jesmo gospoda, ali nismo papci
  • Paggini
    39.8k

Ok, postat ću gospodin Purger! :up:
  • DrawTube
    6.3k
    upravo tak

Gosti koji dolaze iz Splita i Zadra, kaj se mene tiče, mogu pjevati Visoke Peći

Ali da studiraš i radiš u ovom gradu (i ne, nitko ti ne frće ruku da to radiš, Split je konurbacija od 300 000stan koja ima fakultete i puno poslovnih prilika) i onda ga mrziš i dereš se protiv njega, moraš biti dno dna

Da sam nekim slučajem morao ići tamo na faks, prvi ne bih pjevao protiv Spalata iskreno. Naravno da nikad ne bih navijao za njih, ali ne bi pljuvao ruku koja me hrani / obrazuje
  • ZrnTSCHeZ
    882

Potpis, osim zadnjeg odlomka...ne bih nikada tamo išel ni studirati ni raditi.

A još davnih vremena sam ne jednom rekel tovarima po domovima u facu nek se gone dolje kad tolko po metropoli koja im sve pruža kenjaju i mrze ju
  • deda
    35.7k
    U zadnja 24 sata preko 520 novih članova.

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 15.900
    2. Zagrebačka 4.113
    3. Međimurska 1.422
    4. Osječko-baranjska 1.391
    5. Brodsko-posavska 1.254
    6. Varaždinska 1.142
    7. Krapinsko-zagorska 1.070
    8. Vukovarsko-srijemska 934
    9. Sisačko-moslavačka 890
    10. Karlovačka 880
    11. Dubrovačko-neretvanska 751
    12. Požeško-slavonska 605
    13. Koprivničko-križevačka 573
    14. Bjelovarska-bilogorska 535
    15. Primorsko-goranska 524
    16. Virovitičko-podravska 489
    17. Istarska 407
    18. Splitsko-dalmatinska 342
    19. Ličko-senjska 277
    20. Zadarska 178
    21. Šibensko-kninska 109

Inozemstvo: 4.631

Ukupno: 38.417
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.