• NORTE
    13.9k
    SG se nece rasprodat sigurno.recikaj86

Ma rijetko ko uopće želi na tu tribinu.
    Atomsferu ne vidiš i ne osjetiš, katastrofa je zapravo navijačka tribina s ovakve dvije etaže kakve mi imamo.

Kod drugih su etaže više povezane. A o udaljenosti od terena, visini tribina i manjku krova da ne pričamo.
  • znajdatevolimja
    280

Ja nisam uspio ovu tekmu uzet za SD stoga sam se vodio logikom da neću moć slušat stručno osoblje i pro bono odvjetnike najpoznatijeg bjegunca u našoj državi na zapadnoj tribini u slučaju da izgubimo, pa uzeo za sjever gore..
  • NORTE
    13.9k
    Po nekoj mojoj procjeni, zapada gore ostalo oko 1800, zapad dolje oko 300 i sjever gore prodano oko 700tinjak ulaznicLiks90

Dobro došao natrag.
  • Keyser Soze
    12.8k
    Otići će zapad dolje, a gore bi moglo biti blizu rasprodaje. Sjever gore tko dođe dobro dođe.
  • maksimirski istok
    314
    Šteta ako se ne rasproda stadion, s obzirom da je po važnosti možda i najvažniji derbi zadnjih 10tak godina.
  • NitkoBitan
    23.4k
    A neki kazu da nam treba novi stadion kapaciteta 35-40 tisuca mjesta... Lijepo vrijeme, nikad vazniji rezultatski derbi... Ako nekom treba udobna sjedalica i krov nad glavom za doc na ovu tekmu onda stvarno ne znam.
  • don
    11.6k
    ajde i prošli derbi ste kukali kako se neće rasprodat jer je najavljena bila kiša i nije se znalo oće li padat do početka utakmice, pa je stadion na kraju bia ispunjen. Tako će bit i ovaj put, a i nismo poznati po tome da kupujemo puno ranije karte.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    A neki kazu da nam treba novi stadion kapaciteta 35-40 tisuca mjestaNitkoBitan

Ja bih osobno bio zadovoljan sa stadionom poput onog Rapidovog, i po kapacitetu i po izgledu. Groupama Arena također.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Da, i ja otprilike. Jedan dan kad uhvatim vremena cu izanalizirat pitanje kapaciteta novog stadion u opsirnijem upisu, odnosno nepotrebnost "megalomanstva" od 35 tisuca mjesta koje cemo rasprodat mozda jednom dvaput godisnje.
  • Dinamo-SB
    145
    Daleko od toga da je Sjever gore idealna tribina,ali u svakom slučaju meni osobno bolja od Zapad gore. I puno je ugodnije kad se penjes prema sjeveru gore i atmosfera bude dobra. Boysi ispod navijaju tako da se i to se čuje i osjeti cijelo vrijeme pa ipak mislim da je atmosfera dobra. Plavi korner isto okej smješten. Mislim generalno sjever uopce nije toliko loš kao što se predstavlja.Zapad gore je tiha jeza u svim segmentima,one stepenice dok se penjes,pogled na čelične šipke što izviruju,neožbukani dijelovi... I da,sjever gore je trenutno najbolja zamjena za one koji su inače išli na Istok.
  • Mikato01
    40
    Nisam baš ziher za ovo za istok, probal sam malo zapad i nemrem to slušat bez da napravim sranje. Sjever gore je ko da si negdje na vrhu svijeta i još dolaze često neki anonimusi malo i fotkati i tak. Sjever dolje (izvan kopa) mi se pokazao puno pogodak kao zamjena za istok iako jebiga, ponekad mi fali malo pogledat tekmu sa strane.
  • NVKOD
    3.3k
    Po nekoj mojoj procjeni, zapada gore ostalo oko 1800, zapad dolje oko 300 i sjever gore prodano oko 700tinjak ulaznicaLiks90

Kad Liks napokon objavi stanje ulaznica:
    trump-shuffle.gif
  • Papastrumf
    14.5k

Od 35.000 mjesta, 3.500 otpada na vip boxove i vip mjesta na zapadu po uzoru na Allianz arenu, a 1.700 ce biti gostujuci sektor.
  • nemapredaje
    4.4k

A uz to, više puta se komentiralo, a ljudi nikako da shvate sljedeće.

Stadion se ne radi za sljedećih par godina, već za sljedećih par desetljeća. Zar mislite da će kultura dolazaka na utakmice biti uvijek ista?

Ja očekujem da će u budućnosti posjeta na stadionu rasti. Padati neće sigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.