Dva puta sam se vracao iz Splita zbog iste stvari, nije me nitko pitao za misljenje.I što je trebalo , nas 4000 već mokrih poslati kućama? — The Undertaker
pravi, jasno definirani, dinamovski, glasni i muški stav bi bio:
mi nećemo igrati, kaznite nas, neka osijek prođe, izbacite nas iz kupa, dajte novi termin utakmice, što god hoćete - mi ne igramo i boli nas briga za duju struka i delegata, a još manje za to što oni misle. — db-izbjeglica
Za to je najprije potrebno prestati s gospoštinom, koju je na velika vrata uveo Zeko. — NORTE
Pravo priopćenje bi bilo da se klub ispričava gledateljima, igračima i široj nogometnoj javnosti što se kup igrao na onakvoj njivi i da će poduzeti sve da se ovo više ne ponovi. Ujedno čestitati protivniku na zasluženoj pobjedi i sucu na korektnom suđenju. — The Undertaker
Stvara se percepcija da je nas Osijek dobio slučajno po ovome. Ok, Kule je fulao neke stvari. A oni su osim ovog gola imali još dosta solidnih šansi. Stvara se neka klima da smo mi njih držali u opkoljenju kao partizani Odžak 45' pa eto samo slučajno nije ušlo. Meni je dojam utakmice skroz drugačiji. — emilperska
Dva puta sam se vracao iz Splita zbog iste stvari, nije me nitko pitao za misljenje. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.