• deda
    35.7k
    Tipkovnica s dve nule :rofl:

38.044
  • Marley
    3.1k
    Znam da se vec pisalo, ali tko zna gdje je to potonulo od ljeta... zanima me par stvari vezano za godisnje za Zapad.
    Sve vise uvidjam prakticnost u smislu nabavke ulaznica, pogotovo u ovakvim situacijama kad mnogi izvise.
    A koliko je ajmo reci financijski isplativije? Npr.ako se ide na skoro svaku domacu.
    Godisnje vrijede samo za domace, jel tako?
  • jp23
    3k
    Domaće prvenstvene, kup utakmice i europske (trenutno). Kad budem imao priliku kasnije, raspisat ću detaljnije sa trenutnim stanjem, tj kad se već u potpunosti isplatila, i pokušati uzeti u obzir cijenu svake pojedinačne i eventualno ovih paketa
  • Sajla
    7.5k

Godišnja ulaznica za ZD je bila 360 eura, članstvo 20 = 380 eura.

Ulaznica za derbi za članove je 25 eura. 4 utakmice Lige prvaka po 60, play off 40.
    Znači - 280 za LP+play off, 100 za Rijeku i Hajduk = 380 eura.

Ostalih 14 domaćih utakmica u ligi + kup = gratis.
  • Marley
    3.1k
    haha, bome fina prezentacija, poanta i vise nego jasna :grin:.
    Hvala decki :up:
  • Sajla
    7.5k
    a malo sam i pogriješio jer sam stavio pojedinačne cijene ulaznica za članove, tako da je LP + play off + RI + HAJ + članstvo = 400 eura,
    tako da je godišnja još i povoljnija opcija nego sam prvo zbrojio.
  • serbus
    4.7k

Jedino će sada našem uvaženom forumašu kapetanu Amerika poskupiti ulaz pošto ne želi više biti član.
  • DrawTube
    6.3k
    Nego, koliko će ovih dana skočiti broj članova u Splitsko-Dalmatinskoj županiji s obzirom da je utakmica samo za članove
  • dinamo u srcu
    1.9k
    ja bas gledao ali nije slabo desetak clanova. Realno mislim da se nece uclanjivat, ja osobno to nebi radio da je suprotna situacija.
  • modri-kibic
    263
    Za svaki slučaj bi stopirao online učlanjenje do ponedjeljka.
  • Neron53
    1.3k
    U svakom slucaju
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Ma ne, nek se uclanjuju. Njima na sramotu, ali mislim da toliko nece. I kako,bi onda pridobio nekoga novog da se uclani.

Dali bi oni para i za skuplju ulaznicu za neclanove ali da se moraju uclanit u klub to nece radit sigurno.,Barem ne oni pravi navijaci.
  • jedan u nizu
    12k
    Ako ce se uclaniti da dodu na zapad, neka dodu.

I mi na razne nacine pokusavamo pokupovati gostujuce sektore u Osijeku i Splitu i drugim gradovima.

Ako zele uplaiti nasem klubu 20 eura da dodu gledati svoje pulene, neka ih.
    Nek ih se uclani i sto iljada ako zele
  • Neron53
    1.3k

Pa nece torcida ali ima ih dosta "obicnih" koji npr pune zapad Kranjce koji bi se uclanili i to bi interpretirali kako su nadmudrili gubu, pandure , hns
  • don
    11.6k
    ako će po glavi dat 50e Dinamu da budu na zapadu mirni ka bubice, slobodno. Ali ih sigurno neće bit više od 10, ako i toliko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.