• Anderson Costa
    54
    fastinantno kako citamo mjesecima dosta Gospodstine, sad zauzmemo stav opet ne valja. Po meni na mjestu priopcenje, jer bilo je dosta da nas se gazi.

20 minuta derbija zuti za prigovor Kangi, a livaja lakat Istri i hrvački zahvat grčko rimskim stilom u stativu nikom ništa

odigravanje na onakvom terenu samo netko sa skrivenom agendom

Start na pjaci necu ni komentirat i to ajde da je bio prvi istog igrača, ali ne bio je 3. u istoj utakmici

Nabrojao sam zadnja dva kola, ostalo necu.

Dopis na mjestu i treba jos jace i cesce
  • NORTE
    13.9k
    Šta bi trebao dinamo nego štitit svoje interese?!
    Konačno!

Igrali smo NENOGOMETNU utakmicu odlukom suca iz Splita.
    Ali "lako" za to, isto je bilo i Osijeku, kojem doduše više paše braniti se na terenu na kojem nema prave igre.

Zbog suca nam je Pjaca morao izaći ozlijeđen bez prave kazne za Osijek.

RPG je fauliran klizećim startom džonom prema koljenu (!!), a Osijeku je sudac svejedno dva puta ostavio istog igrača na terenu.

A "navijači" opet seru po klubu...jer je prozvao sramotnog suca.
    Odvratni ste.

Da, postoji problem s travnjakom, klub je toga svjestan.

Priopćenje je upućeno Hns-u i sigurno je zaštitilo interese dinama.
  • nkdz
    975

Mogu eventualno razumjeti tajming zbog ovoga jer se mozda cekalo kaj ce reci šef sudaca.
    Ak ne onda je trebalo jucer izdati priopcenje dok je jos sve "vruce".
    Inace mi je priopcenje na mjestu i dovoljno oštro.

Šef sudačke komisije HNS-a Bertrand Layec objavio je u četvrtak priopćenje o sudačkim odlukama s prve dvije četvrtfinalne utakmice Kupa, ali utakmici Dinama i Osijeka nije posvetio ni riječi, očito smatrajući kako su sve Strukanove odluke bile ispravne.
  • sport
    4.2k
    Nekima je ovo priopćenje kmecanje ,a meni je prvi znak da nam je dosta odluka sudačke masinerije koja nije slučajna i nemojte misliti da je Strukan tu odluku donio samostalno.On,Bel,Tovarić i ostatak ekipe čast izuzecima imaju pokriće u HNS u za sve što rade.A to što neki kažu da mi nismo kmecavci nego Dinamo ne sprečava mnoge da danima upravo kmece kako nas zakidaju a fritulase guraju.
  • Enco
    99

Uništio nas je Marko Marić
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Jesu poneki ovdje debili ili sta. U onakvim uvjetima je netko mogao ostati bez noge pored onog Tuie. To sto je travnjak u losem stanju ne znaci da se utakmica treba igrati,bas naprotiv sudac je bio duzan odgoditi utakmicu. Gle cuda sudac tovar,prije utakmice sa Hajdukom natjera igrace da igraju po ovakvom terenu,i gle cuda bas se jedan od najboljih ozlijedi jer debil ide u njega kao mesar. Prekinite vise srat na sve sto klub radi,kad vam teze imaju uporiste onda ok a ne da serete samo da se sere.
  • Facke
    5.2k

Onda nek se prve pobrineju za teren nek da stitiju svoj interes. El kivi za one uvjete sme mi. Nitko drugi.
  • Paggini
    39.8k
    Mogu eventualno razumjeti tajming zbog ovoga jer se mozda cekalo kaj ce reci šef sudaca.
    Ak ne onda je trebalo jucer izdati priopcenje dok je jos sve "vruce".
    Inace mi je priopcenje na mjestu i dovoljno oštro.
    nkdz

Pa ako se čekalo, onda se osvrni na to i prozovi Layeca, tad ima smisla i tajming, a i oštrina.
  • nkdz
    975

Slažem se možda se i to moglo ubaciti pa bi se lakse skužilo zašto je priopcenje malo kasnilo
  • Schpatz
    714
    A isto tak mi je jos jedna stvar kaj mi smeta kod nas.
    Ima dosta primjera ali uzet cu jedan friski primjer iz Spanjolske i Real Madrid. Samo usporedbe radi. Koji pritisak oni rade na suce, VAR i cjelokupnu sudacku komisiju.

Mi uvijek sutimo, pravimo se gospoda, jer ono mi smo Dinamo, kakvo "kmecanje"

Ali rijetki kuze da to nije kmecanje, nego to funkcionira na taj nacin u cijelom svijetu, napravit i isforsirat taj respekt sudaca prema klubu. Respekt koji nama fali.

Ovi dole su uspjeli u svojim nakanama i isprovocirali su taj respekt.

Ali kada mi pokusavamo sada izgradit taj respekt, hej alo, mi smo Dinamo, kakvo kmecanja, "jaci od svih"...

I taj respekt, ako se vec nemamo i nemremo ga zasluzit kroz neki sportski nacin, onda je ovo jedini nacin.

I radi toga puna podrska klubu.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Kakve jebeno glumljenje gospodstine u ovoj situaciji, pa jedni navijaci Reala vicu na utakmici da je savez korumpiran zbog sudenja. Ako mogu svi redom stvarat pritisak na suce mozemo i mi. Vrijeme je da svi stanemo uz klub bez podjela. Divide et impera... zato nas i gaze!
  • kadsemasazatalasa
    21
    Sramotno priopćenje.

Što je smetalo u Rijeci? Što je smetalo u Osijeku? Što je smetalo na Poljudu? Što je smetalo na Maksimiru protiv Osijeka?

Je li i nakon Monaca izašlo priopćenje?

Je li bi priopćenje izašlo da smo kojim slučajem dobili utakmicu?

Sramotno priopćenje.

Prije svega jer smo se prije samo par mjeseci hvalili novim travnjakom.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Uništio nas je Marko MarićEnco

Ciljano nas unistava UDBA iz Medugorja.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    Priopćenje je na mjestu i treba pokazati zube. Jedini minus po meni je da je tajming promašen za jedan dan, ali dobro.
    Hvala Bogu pa smo se dozvali pameti i konačno krenuli pričati bez rukavica. Nije to nikakvo kmečanje kako neki tu pišu. Strukan i takvi kao on, neka odjebu od svetinje. Znamo svi dobro zakaj se ovo moralo igrati.

Teren nam je u žešćoj banani, vjerujem da su i ljudi u klubu toga svjesni i da ćemo po završetku sezone odmah krenuti s postavljanjem novog travnjaka - onakvog kakvog Dinamo zaslužuje. I na tome se ne smije štediti!
  • Paggini
    39.8k
    Također, da nadodam - nadam se da je ovo i dio pusha za strane suce za kraj prvenstva, kao i za iduće prvenstvo.

Wording da Dinamo nema povjerenja u Strukana mi miriši na to i nadam se da će prema tome i ići jer ovo što su nam radili ove sezone je sramotno, a ako je ovo kap koja je prelila čašu - onda ok.

A dotada će nam suditi Kolarić koji se ispričava livaji što mu je dao žuti karton...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.