• Patak
    3.1k
    Da teren je katastrofa, pa jedan dan pada kiša, nije da tjednima pada.
  • criticus
    3.2k
    Svi smo to komwntirali. Kiša nije padala ni cijeli dan, teren bazen. Sta je s drwnažom? Unatoč svemu lošem, mi smo danas ispali radi terena. Pozdrav
  • pjetlić
    70
    Martin u glavu. S pravom.
  • criticus
    3.2k
    Jel ko slika ulaz 5 na zapadu. Plitvice su goli kuki za ono
  • Mladi Starac
    267
    zao mi je kaj nisam. Slapovi.
  • Stara garda
    53
    Teren = oranica.... nikad tako loše nije bio, a znamo svi da je godinama teren bio tip top
  • NVKOD
    3.3k
    Teren spreman za uzgoj svinja, pa nek se koprcaju u vodi i blatu.

Voda pada pola dana i to ne kao pljusak, a drenaža je nepostojeća. Sve mi se čini da je se novi travnjak debelo preplatio, a pojedinci si spremili koji eurić u džep.
  • Felip
    360
    .
    Jel ko slika ulaz 5 na zapadu. Plitvice su goli kuki za onocriticus
    Obavezno uvesti pod turističke obilaske stadiona. Divota.
  • Murtidzg
    120
    01. 08. 2024

Dinamo će nakon utakmice s Istrom ići u potpunu promjenu travnjaka, a on stiže iz Italije. To je suvremen i moderan travnjak, koriste ga Juventus, Marseille i uskoro Leipzig.'

https://www.telegram.hr/telesport/na-prvu/velika-promjena-na-maksimiru-iz-kluba-su-priznali-da-se-o-ovoj-temi-dugo-raspravljalo/
  • NORTE
    14k
    Novi travnjak postavljen prije 6 mjeseci jer je prothodni propao.
    Sad ovaj novi opet izgleda loše, a takva mu je i drenaža.
    dinamo je tu teško oštećen, hoće li netko odgovarati za to?

Idemo dalje, od 2.12. je smanjen parking na Borongaju.
    29.1. su se pojavili prvi problemi protiv Milana zbog parking zahtjeva Uefe i tad se već otprilike znalo da će bit potrebno napraviti sektor za goste.
    Klub već duže vrijeme zna da se prelazi na 5% za goste, umjesto da je taj sektor već ograđen i kmečavce se dovelo pred gotov čin, sektor nije gotov.
  • barbax
    261
    Kad će se preispitati odgovornost ovog tipa za stanje glavnog terena?

Navodno najveći stručnjak u Hrvatskoj izgleda da je izgubio pojam o svojem poslu u zadnje vrijeme. Opako nazaduje umjesto da napreduje.

Čini se da veću brigu o infrastrukturi vodimo mi tu na forumu nego ljudi u klubu.

Miljenko_Sakoman_hor2.jpg
  • Paggini
    40.1k

https://streamable.com/iujex6

Izvolis, snimka je zbog kamere umanjila količinu vode, ali skuži se po zvuku.

Bas smo pričali kako bi klub mogao staviti neke ljuljačke ispod da se ekipa može slikati ko ispod vodopada na Baliju, pa stavljat na društvene mreže, da privučemo i ženski dio kibica jel.
  • zg041
    229
    falit ce mi ovaj stari max, sa svim tim atrakcijama kad se izgradi novi
  • Sajla
    7.5k
    i ove štenge bi se moglo malo podignuti jer je ova na vrhu baš visoka. gledam često dedeke sa štakama, jedan čovjek s protezom redovno prolazi pored mene, nije njima lako. na svaku štengu doštukat nekih 20ak cm i na dnu onda dodati još jednu da takvim ljudima bude lakše popesti se. nije neka investicija.
  • deda
    35.7k
    Znaš što je najveća fora, on ima godišnju za zadnji red zapada. :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.