• wolfgang14
    2k
    Bembarina poruka

IMG-2383.jpg
  • grba
    120
    Na kojoj platformi prenosi utakmice?
  • Paggini
    39.7k
    Pička smrdljiva zarađuje mjesečno 6000 eura i cmolji jer se linkovi previše dijele. Ajde klaune, strimaj te jebene utakmice i ne seri.
  • Droljo
    12.8k
    Još je i tovar :lol:
  • Izet Hajrović
    4.2k

Preporučam ovo. Radi cijelo vrijeme, nevezano za utakmice tako da možete pratiti i emisije na Maxsportu.
  • wolfgang14
    2k
    Pička smrdljiva zarađuje mjesečno 6000 eura i cmolji jer se linkovi previše dijele. Ajde klaune, strimaj te jebene utakmice i ne seri.Paggini

Pa pokušava ali ga gase :lol:
  • jedan u nizu
    12k
    Pička smrdljiva zarađuje mjesečno 6000 eura i cmolji jer se linkovi previše dijele. Ajde klaune, strimaj te jebene utakmice i ne seri.Paggini

Dijeli se pa se dode do onih koji traze takve streamove i zatvaraju ih.
    Zato sam i govorio, dijeliti linkove samo iskusnim clanovima foruma, a ne novo registriranim korisnicima.

Zaposlenik jednog t-coma koji je eto zaduzen za zatvara streamove za utakmicu se bez problema registrira na ovaj forum, kaze jel mze link u inbox i onda ga prijavi.
  • Paggini
    39.7k
    Nitko mu nije gasio stream, nego je ljut što puno vise ljudi gleda stream nego sto ga placa.
  • jedan u nizu
    12k

Ja to nisam tako shvatio, jer je napisano da se ne dijeli izvan normalnih okvira, a to je javno dijeljenje linkova, gdje ga svatko moze prijaviti. Pod pisanje da moze nastetiti mislim da je tu prica bas o tome da link dode do nekoga do koga nebi trebalo doci.

S razlogom su ti streamovi unlisted i ne moze im se pristupiti bez linka.

Mislim, zasto bi na kraju sam ugasio i ostao i bez tih 4-6k eura, kako ce sa gasenjem stranice doci do vise pretplatnika?
  • wolfgang14
    2k
    Nitko mu nije gasio stream, nego je ljut što puno vise ljudi gleda stream nego sto ga placa.Paggini

Ma nije frende, u krivu si. Vidio sam u sto navrata da mu se stream odjednom ugasi i piše da ga jedna od copyright kuća ugasila. Zaboravio sam ime kuće, media nešto. A i Zakaj misliš da stalno radi nove youtube accountove? Zato što mu te copyright kuće ugase cijeli yt kanal pa mora nove radit. Ima tu posla dosta da bi prošao ispod radara a masovno djeljenje linkova nikako ne pomaže
  • Paggini
    39.7k
    Pa nisu mu gasili u zadnje vrijeme uopce. Vi sad tu pričate da je problem preveliko dijeljenje i gašenje, a sta treba jednom djelatniku TComa da plati 3 eura i gasi svaki stream cim se upali?

Cmolji Bembara, cmolji.
  • wolfgang14
    2k
    A to je samo mjera koja umanjuje rizik, naravno da ga svejedno mogu naći da. Ali fakat sa sigurnošću mogu reći da mu je nekoliko desetaka puta ugašen od strane copyright kuća. Pratim ga preko 2 godine, nakon twitcha je prešao na patreon, to je funkcioniralo nekih godinu dana pa su mu ugasili cijeli patreon i par mjeseci ga nije nigdje bilo, pa je došao na kofi, tu je trajao skoro godinu dana i sad su mu i to ugasili. Sad će opet s patreonom ić
  • Twisted1
    638
    Preporučam ovo. Radi cijelo vrijeme, nevezano za utakmice tako da možete pratiti i emisije na Maxsportu.Izet Hajrović

Je, a u link se može promijeniti samo 1 u 2 pa ima i max sport 2 :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.