a meni je simptomaticno da se problemi događaju unazad godine dana pa si postavljam neka pitanja u čemu je problem — sport
sad paljba po Upravi — sport
Nikakav linč, nego odgovorni za sportsku politiku i teren trebaju odgovarati i nešto poduzeti po tom pitanju. Što prije to bolje. — FrodoJePurger
Isto ce se dogoditi i u slucaju prijevremenih i u slucaju redovnih izbora.
Relano, postojeca ekipa moze ostati do kad zeli s ovim nakaradnim Statutom.
Međutim, mi se nismo godinama borili za to da netko moze vladati klubom koliko zeli nego koliko to clanovi zele.
Statut ce se sigurno mijenjati kad se bude imala potrebna vecina.
Na tvoju zalost, morat ce biti puno demokraticniji. — Papastrumf
Jesi ti svjestan da mi možemo imati najbolje financijske stručnjake i malo će to značiti ako nećemo promovirati mlade igrače i igrati LP (ne znam kolika je razlika EL i KL kaj se tiče prihoda)? — Cosey
Kaj je loše? Npr. sportska politika. Užasan SD, promijenili tri trenera, titula upitna (a bila je velika prilika za stabilizaciju kluba). Kritizirao bih marketing, ali to sad nije bit problema. — Cosey
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.