• dmil
    467
    npr Direktor Komunikacija?
  • ZgDLions
    809
    Ja podržavam DP i to je meni ok, ali ako si top stručnjak u nekim poslovima jasno ti je da moraš znati lika, koji zna lika da sredi neke stvari.
    Shop na stadionu, web shop, ponuda, sportski sektor, skauting, druga momčad, travnjak, čekanje članskih …
    Za svaki segment nađi nekoga da ubrza i kvalitetno odradi posao, gdje je zapelo, za stadion mi je jasno da je ogroman zalogaj, ali ostalo.
    Sporo je to, a i rezultati su malo zakašljucali.
    Kad je jedina dobra stvar na današnjoj tekmi bilo kuhano vino na poluvremenu da se malo ugrijem, zapitam se jel to baš ugodno provedeno vrijeme srijedom navečer.
  • i more je plavo
    1.2k
    Baturini je vise stalo nego nekima ovdje na forumu, iako ga moze boliti k..c jer njemu transfer nemre pobjeci, a sad jel bu placa 1,5 ili 2 milje godisnje, nekak bu se skrpal i sa tom crkavicom, svakako bu puno vise nego kaj sad dobiva.
    Jadno mi je da sad njega netko uzima u usta.
  • din
    639
    Ne znam zašto ste napali Martina? Ja to govorim već duže vrijeme da ne vidim opće da smo mi ekipa, da nema nikakve povezanosti, igrači jedva da proslave golove, on je samo dokaz da je stvarno tako
  • Kermit
    260
    ↪Kermit Da li su ti snovi bili unisteni i 2017?Laugreano

Kad je bila 2017? Prošlo svršeno vrijeme. Možda tebi jesu kad to spominješ?
  • Derby
    401
    To se priča i po Maksimirskim hodnicima. O financijama znaju sve, ali o sportskom dijelu jako malo....Kermit

Tko prica? Ti sve nesto znas ali nam tu pricas u siframa.
  • Noel
    8.9k

Niko ga nije napao. Apsolutno je u pravu. Ali radit od njega nekakvog kapetana i mesiju zbog ove izjave nema smisla.
  • din
    639
    nisam ni mislio raditi od njega ništa, ali više vidim negativnih komentara nego pozitivnih radi ove izjave.
  • rob ljubavi
    946
    Baturina je odgovorio na pitanje o atmosferi u svlacionici nakon poraza da je blago receno nikakva.

Nego kakva ce bit, mudrijasi? Procitate naslov na portalima, lijeni ste uc u clanak i po tome donosite zakljucke. Trebao je rec da je sve u redu, da nema prevelike tuge ili ljutnje?
  • Kermit
    260
    Tko prica? Ti sve nesto znas ali nam tu pricas u siframa.Derby

Nitko, zajebo sam se.

Prvi smo na tablici s 12 bodova ispred drugoga, ušli smo u polufinale kupa, Jakir je još uvijek trener. itd....
  • din
    639
    Ovdje je njegova izjava ako netko nije vidio:

https://www.facebook.com/share/v/18isxSp8eB/
  • Derby
    401

Mudrijas, jesi bio na tekmi danas?
  • Derby
    401
    Nitko, zajebo sam se.Kermit

Cesto visis po maksimirskim hodnicima? U toku si? Vidim sve znas. Daj nas pocasti sa jos nekim biserom
  • Kermit
    260
    Mudrijas, jesi bio na tekmi danas?Derby

Kaj te briga. Jesti ti bio?

Cesto visis po maksimirskim hodnicima? U toku si? Vidim sve znas. Daj nas pocasti sa jos nekim biseromDerby

Teren je super i tribine su natkrivene.
  • Etto2006
    35
    Imam dojam da mi nećemo dočekat novi Maksimir nikad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.