• Bosskovitz
    15k
    Udahnite, prešutite, ohladite glavu. Od vrućih glava nema nikakve koristi.
  • Papastrumf
    14.5k
    Sto je najbolje, klub je doslovno jednom na svojim drustvenim mrezama objavio broj clanova, a to je kad smo presli 30.000.
  • quizzy86
    159
    i šta ćemo mi sa tih 11 bodova?! Da se razumijemo to je fantastičan uspjeh, al na tome se ne živi! Svaka čast svima i na dvostrukoj kruni, ali kaj je uslijedilo poslije?! Prijelazni rok, sulude trenerske promjene koje se događaju ove sezone nas vode prema dnu, upitna pojačanja, izgubljenost..i ja sam vjerovao u ovu upravu, bilo mi je drago zbog odlaska mumije i dolaska Zeke, al ovako se veliki klub ne vodi i to govorim kao NAVIJAČ Dinama, a ne ko ne daj Bože tatićevac, to je stvarni niski udarac koji je vrlo ružan..
  • Marktwain
    135
    Ajde reci nam kako se vodi veliki klub, gosn Santiago Bernabeu.
  • Noel
    8.9k

Kaj su i igrači krivi za "novi" travnjak koji je za cirkus? Ljudima ovdje govoriš da odjebu?
    Strašno.
  • miro
    5.9k
    gle, sad si mi reko da odjebem bez da si pročitao sukus mog posta i osvrnuo se na njega.

Evo ti još malo info, pa vidi tko je tu u pravu

Ljetos je nekolicina nas napisala kako nam se čini da je novopostavljeni teren u banani, žut na dijelovima. Nakon toga dolazi Monaco i danas apsolutna repriza istog.

Ako mi sa strane to vidimo, reci ti meni Boss, jel bi mogo ja dobit plaću gosn Sakomana, a on nek bude član pa nek piše komentare tu umjesto mene?

Kužiš, mene si stero u kurac i sve ostalo samo stavio sa strane
  • Papastrumf
    14.5k
    Ja ne znam gdje je problem s time da ljudi napisu normalnu kritiku? Jel teren katastrofalan? Je.

Jel netko odgovoran za to? Je.

Jel imaju pravo traziti krivca? Imaju.
  • Bosskovitz
    15k

Nisam rekao tebi, citirao sam te i komentirao da se odjebe s retorikom “nek uprava prestane brojati clanove i napravi nesto oko sportskog sektora” jer su to kruške i jabuke no obrisao sam komentar jer ne zelim ulaziti u rasprave u ovom trenutku kad su svi vrućih glava, od njih nista korisno.

Nikakva losa namjera. U pravu si i oko terena, uzasan je, i oko toga da je sportski sektor podbacio. I jedno i drugo je očito.
  • emilperska
    8.6k
    Jebiga pisala je nekolicina nas.. da dzabe ti i svi CFOovi u Upravi i dizanje broja članova i revije kad si jedan jedini najbitniji sektor dao amaterima da ga vode.

Sad ce sve skupa ostat upamceno po najgoroj sezoni nakon 2005. i svemu ostalom.

Ovo je epohalni neuspjeh koji povijest nece zaboraviti nažalost.

U sukobu nekolicine preplaćenih zvjezdica i wannabe superstarova te tzv.sportskog direkora i naseg najuspješnijeg europskog trenera, mi smo odabrali ovo prvo.

Mislili smo da je problem u najuspješnijem europskom treneru. A ne u MMAeu i ostalim zvijezdicama, Mariću i Zajecu kao bastionima sportske politike itd.

Ne zelim da nitko da otkaz, ostanite do kraja sezone i crvenite se u novoj verziji lige za bedaka..
  • Derby
    401
    ) tko je zadužen za održavanjemiro

Koliko znam isti onaj koji je i zadnjih xx godina
  • Zagreb1992
    2k
    Miljenko Sakoman je zadužen za travnjak? Zar je ta štetočina ostala u klubu iako je preko firme od njegovog tate sudjelovalo u obnovi Maksimira prije 14 godina
  • miro
    5.9k
    kao što sam ti se ispričao privatnom porukom, evo učinit ću to i ovdje na temi, sori
  • Jurki
    15.9k
    Miljenko Sakoman je zadužen za travnjak? Zar je ta štetočina ostala u klubu iako je preko firme od njegovog tate sudjelovalo u obnovi Maksimira prije 14 godinaZagreb1992

Jebo mu pas mater, nadam se da ce mu posljednje pocivaliste imati takvu drenazu.
  • Stara garda
    27
    Tko će sada od vodstva preuzeti odgovornost za cijelu situaciju u klubu? Od (ne)sportskog sektora, pa na dalje. Kada su bili dobri rezultati, svi su se kao zajednica slikali, sada kada je krizna situacija nema nikoga tko će javno istupiti. Sto baba kilavo dijete...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.