• Kermit
    287
    ↪Derby
    Evo ja ću.
    Ekipa koja vodi klub, očito se nisu snašli.
    Vjerujem da će u budućnosti sve sjest na svoje mjesto, ali očito je da se nisu snašli.
    Danko

Čovjek ti je odgovorio....
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Boysi ne viču kontra Možemovske uprave, njima je dobro jer su se neki od njih "ugradili" i pozapošljavali tetke i stričeve u klub. Oni se bave političkim porukama i deru se "Slava Ukrajini" umjesto da se bave nogometom.

Sve je ovo posljedica "demokracije". Ne može rulja voditi klub. Rulja je glupa, pojedinci su pametni i jedan pametni čovjek (gazda) treba voditi klub. Možemovci, učite od Miška. Pozdrav!
  • Jaro
    9.3k
    mozda i jest, ali ne bas svugdje - sve vezano za nogomet ne valja... Od momcadi do terena jbg (i glavni i pomocni)...
  • Blueshadow86
    2.7k
    Nije uopće do trenera.
    Do igrača je, a pola ekipe treba potjerati, a to su: Kulenović, Mmae, Cordoba, Mbuku, Rog, Ristovski, Zagorac, Ademi.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Trajni ban za ovog bisera.
  • Marktwain
    141
    Ok, ajd sad iskoristi wc papir.
  • austrijanac
    5.9k

Kako glup komentar.

Od ove loše sezone ste gori samo vi fejk navijači.
  • Pacho
    270

U svakom aspektu osim onom kljucnom - sportskom.
  • OsamŠest
    4.6k
    Okrenut ćemo mi ovo prvenstvo, vidjet ćete.

Ajmo Dinamo!
  • dmil
    528
    cuj poslozen, pa u godinu dana nismo dobili funkcionalni web shop, robe malo malo nema na stanju, teren je u katastrofalnom stanju, hitrec kacijan isto, ostali bez naslova, ostali bez kupa, vjerojatno i EL, spalili novce na otpremnine za 2 trenera i jednog SD, mladi igraci nisu promovirani, momcad nakrcana ispodprosjecnim igracima

daleko je klub od poslozenog
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Nije uopće do trenera.
    Do igrača je, a pola ekipe treba potjerati, a to su: Kulenović, Mmae, Cordoba, Mbuku, Rog, Ristovski, Zagorac, Ademi.
    Blueshadow86

Sve i da je do trenera, nećemo četvrtog dovoditi u jednoj sezoni, kakav je - takav je, istrpiti do kraja sezone.

Slažem se, treba par igrača potjerati, klasično desetkovanje, rimljani su to davno shvatili kao način povratka discipline i ozbiljnosti.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    BBB ne vrijeđaju možemovsku upravu...Najgore mi je od svega upravo što će se morati slušati ovakve debilane. U ovoj tužnoj sezoni, punoj poraza, neki kao da su jedva dočekali izasrati žuč. I onda uvijek obrana: ,,pa kaj ako kritiziram nisam odmah mamićevac, mislio sam da je demokracija". Možda i niste, ali jako, jako slična demagogija njegovim podanicima.

Muka nam je svima, jebo vas Možemo i uprava i mamić
  • NitkoBitan
    23.7k
    cuj poslozen, pa u godinu dana nismo dobilidmil

Majstore mi nista od toga nismo imali ovo stoljece!

Osvajali ligu u kojoj nismo imali konkurencije gdje su Hajduk, Rijeka i Osijek bili u dugovima pred raspadom, miljama su napredovali u meduvremenu. O izdanjima u europskim natjecanjima da ne govorim gdje sam se bedirao nakon svake europske utakmice, a sada uzivam i nekom k se nadam.

Ova garnitura zasluzuje priliku i Dinamo nece propast nego ce napredovat i vec napreduje. To je moj dojam, mene koji sam poblokirao sve portale pa eto krojim misljenje sam sebi jer ne citam nista od "novinara".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.