• Kermit
    258
    Dali smo Ferrari ekipi koja je do sada vozila peglicu.

Tražili smo, gledajmo i uživajmo.
  • Probirštift
    801
    Nema veze koliko mi trenera promijenimo problem je u limitiranim igračima koji izgledaju bespomoćno i frustrirano, nismo se nadogradili kroz prijelazni rok iako je prošla sezona ukazala dosta mana koje imamo
    Ovo nije tekma za pisati greške i mane ali dečki su izgledali kao da su prvi put zajedno na terenu, gurali se jedan drugome u prostor da uzmu loptu koja se spušta, Stojković ide pucat loptu pa ju Ademi zvizne i općenito komunikacija je izgledala loša
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Osvrt na čitavu sezonu...

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAxMIARUAAAAAGAElAADIQj0AgKJD&rs=AOn4CLBoBN0HXHAZRoDDhyLbNEbPBd9LxA
  • serbus
    4.6k
    Ja mislim da sa maženjem bebica treba stati, ja osobno bi volio da nijedan nema dres do nedjelje neka ih tamo zasluže.
  • Derby
    400
    Dali smo Ferrari ekipi koja je do sada vozila peglicu.

Tražili smo, gledajmo i uživajmo
    Kermit

Koja je to ekipa?
  • quizzy86
    157
    Limitirani, pročitani i ishlapljeli.. tovari u nedjelju za posljedni čavao u lijes našega kluba.. bravo Zajec, bravo Marić i ostatak, bravo teletabisi, srozali ste nas na stvarno niske grane.. SRAM VAS BILO
  • Kermit
    258
    Koja je to ekipa?Derby

Mirko i Slavko iz svečane lože.
  • Pacho
    219
    Nema veze, imamo clanski dan
  • NVKOD
    3.3k
    Ovo je nakupina pojedinaca, a ne momčad.
  • Jaki991
    269
    Izgubit od ovakvog osijeka treci put u sezoni, s ovim malim jazavcem na klupi, horor od sezone i od mentaliteta ekipe
  • Derby
    400
    Mirko i Slavko iz svečane lože.Kermit

Pa ajde imenuj. Sto si tajnovit?
  • Danko
    1.5k

Evo ja ću.
    Ekipa koja vodi klub, očito se nisu snašli.
    Vjerujem da će u budućnosti sve sjest na svoje mjesto, ali očito je da se nisu snašli.
  • BBBaranja
    3.1k
    Treba otić dečkima na trening objasniti neke stvari izgleda...ako tovari ne padnu,poskidat im dresove svima i nogom u dupe..
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Ljeta gospodnjeg 2017., ispustili smo kup i prvenstvo od Rijeke,a također ostali bez Europe nakon prolaska na guzove "moćnog" Odda i na kraju ispadanja od europskog velikana Skenderbeua. A nije da je momčad bila loša, upravo suprotno (Livi, Olmo, Moro, Soudani, Fernandes, Gojak, Sigali, Hodžić, Henriquez) Ne sjećam se da je bilo negative kao sad...
  • Vrdjuka
    89
    Na kraju kljucan trenutak sezone bio je otkaz Bjelici i ostanak Marica. Umjesto da je bilo obrnuto…. Ionako su ovog drugog smjenili mjesec dana kasnije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.