• Nolifer
    9.8k
    Bliži se Korizma, a to je vrijeme, kad se oni odreknu svega...

Kaže stara narodna....
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Dugo mi ništa nije sjelo kao ovo Frukovo bacanje na guzicu Uremovića.

Bit ću iskren pa reći da nisam fan Jeličića, ali je sve dobro rekao za “Fikaurea”.

Zašto mu danas nije odgovorio proslavom?
  • DrawTube
    6.3k

Ovi sto su gledali.
    Jel padaju tovari u nedjelju?

Da idu igrat u Goricu ili Pulu , rekao bih da.

Ovako, protiv nas, ne znam
  • grba
    102
    Naravno, nervozni su i puni bijesa, ali prvo kup i Osijek!
  • Nolifer
    9.8k
    Jelicic na aparatima :lol:
  • ZrnTSCHeZ
    875
    Pred mjesec dana smo se tješili kak budu stvari sjele na svoje mjesto dok i drugi krenu u ritmu vikend-srijeda-vikend...pa dok malo vide kak je to igrati derbije u tom ritmu...a Rečani tri derbija, tri pobjede...od toga dva u gostima pri čemu današnji kontra onih u čija jedra pušu svi mediji i strukture...gol razlika 9-1...sve su nas našamarali.

I to nakon prodaje pola momčadi...i s "prevarom" od trenera

Nije lako to progutati...

Frukovo bacanje na guzicu Uremovića.Tongo Doumbia

Polomil mu oba gležnja, izrotiral koljeno i izbacil disk iz kičme
  • Orc123
    10.8k
    Eh, Rijeka ima ono sto mi nemamo a to su defanzivni vezni...Selahi i Petrovič izdominiraju svaku vezu s trkom i agresijom.....Petrovič i Selahi ispred Baturine, to bi bio beton iza a dovoljno kreativno naprijed ili barem Selahi, pa zdrav Sucic i Bati.....totalno promasili sa igracima koji nam profilno trebaju.....Belcar to nije..
  • Jay
    662

Moze. Tesko izvedivo kako izgledamo 75% sezone, ali neka ti se ostvari predvidanje
  • Kruno
    641
    Jel propusta livaja derbi?
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Da bi sve za pobjedu u derbiju, ovi bi sa dva poraza u nizu sjebali i Rujevicu nakon tog vrlo vjerojatno. Al u nedilju će na klupama bit dva Talijana smrdi mi na X koji bi tovari potpisali odmah. Malo pilam naopako jbg, možda dobijemo ovako.
  • Nogo
    5.6k
    Gattuso crven ko rak. Ili je on nekoga napljuskao ili je netko njega.

Ps : uremović smiruje :grimace:
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Jbt ne možeš vjerovati ovakav teren i Stojković ide igrat petom umjesto da puca po golu. I odmah zatim kontra . Odmah napolje šnjim
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Neznam Jel mrzim više Strukana ili ovog šipka Malenicu koji brani sve protiv nas svaki puta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.