• don
    11.5k
    sve vam šugavo, zvezda i partizan mi nisu odvratni ovako poput hajduka skupa sa tom sudačkom mašinerijom. Fuj.

jedva da je pokaza i ovaj žuti Gattusu, a triba bi crveni iako cilo poluvrijeme naginje za njih.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Kakva odvratna ekipak
    Fuj
  • Crni86
    8.3k
    A kaj se oni zale? Hahaha pa mogu bit samo sretni jer im je progledo par startova za zuti. Igraju puno grublje nego rijecani.

Rijeka do primljenog gola izgledala kao da bi ih mogla razmontirati, a nakon toga se sasrali. Ukoliko se ne probude hajduk ce ovo dobit na silu.
  • Danko
    1.5k
    Sad zamisli mi na školjci a na tablici tu negdje, pa koji naš sudac bi to realno odsudio, pa nema teorije.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Pukstas karton, kalik karton odavno
    I jos kmece i skacu svi
  • Odani Zgd
    77
    Da ih bar hoćemo i mi pomest za vikend,pa to bi bio raspad sistema dole....
  • ElDorado
    2.3k
    Tesko ce Rijeka izdrzat taj pritisak
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Ovo je sve priprema za derbi. "Kolariću cigane", Gattuso koji ulijeće u teren itd.

Nakon utakmice će ići izjava u stilu "nadamo se da će suci ubuduće (na velikom derbiju) poštovati igrače i navijače Hajduka" i onda će sudac tog dvoboja jako paziti da ne "ošteti" Hajduka.
  • Jay
    662
    Oprosti im zute, moli boga da netko padne u 16 m da moze svirat penalcic i opet mu govore cigane, a trener ga napada. Nezahvalnici tako prema covjeku koji im je sve dao
  • Sibirski plavac
    3.8k
    I neće toliko. I dalje će biti +3 ispred nas, a u idućem kolu igraju s Goricom dan prije nego što mi gostujemo u Koprivnici. Ukoliko izgube na Maksimiru i ispuste bod(ove) protiv Gorice, a mi maznemo njih i Belupo, e onda bi mogao biti raspad.
  • GeneralNapoleon
    978

Pa dokaz ti je na Rujevici gdje smo dobili dva smijesna kartona za prigovore dok sekta ni ne zna sto li je to "zuti za prigovor".

Slazem se da treba vise agresije. Ali klanje kakvo si dopustaju igraci sekte si mi ne mozemo dopustit u to budi siguran.

Nasa greska je sto kao klub nismo radili od pocetka sezone pritisak i sto smo sutili na svaku oruzanu pljacku tovarije. Pa u konacnici i sto opet glumimo gospodu umijesto da smo i za derbije zahtijevali strane suce.
  • Crni86
    8.3k
    Kaze i vejic da je sudenje okej da nije vidio oko koje situacije se gattuso zalio. Kad si gori od vejica onda znas koliko si u k…
  • vjeko1701
    12.6k
    Rijeka nakon primljenog gola skroz stala. Imaju oni genijalne momente u utakmicama ali i velike oscilacije.
  • ElDorado
    2.3k
    kad bi baba imala kotače bila bi…..
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Ovo je odvratno kako rade pritisak, Rijeka je vrhunski izbalansirana ekipa koja igra jednostavno i učinkovito.

Da im je ostao Smolčić za mene bi bili daleko prvi favorit prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.