• Probirštift
    801
    Pošto tovari bez trunke srama ulaze jako u svaki duel i udaraju jer znaju da suci toleriraju njihove kung fu vještine zanima me kolko dugo bi im to strani suci dopustili
  • vjeko1701
    12.6k
    Ok, al onda ne uspoređuješ takve stvari jer nam momčad nije balansirana i na nekim pozicijama manja klasa može biti čak i pojačanje dok na drugima viša klasa bi se borila da bude tek 2. izbor.
  • ElDorado
    2.3k
    I jedni i drugi igraju s puno vise agresivnosti i energije neg mi
  • reziser
    7.2k
    Zlomislic djeluje strasno nesigurno
  • Cosey
    574

Reklo bi se da igraju moderni nogomet.
    Odlično proigravanje Kalika.

Jak tempo. Naša najveća šansa je kaj Hajduk jednostavno ne može odigrati tri takve tekme u osam dana.
  • Praskaton
    3.8k
    Pošto tovari bez trunke srama ulaze jako u svaki duel i udaraju jer znaju da suci toleriraju njihove kung fu vještine zanima me kolko dugo bi im to strani suci dopustiliProbirštift

Ja bi radije gledao da naši udaraju još više od protivnika nego kukanje kako nas zakidaju,kradu i ne znam šta.
  • GeneralNapoleon
    978

To bi funkcioniralo u teoriji. Ali kao sto smo vidjeli nasi igraci nisu imuni na kartone kao igraci sekte pa bi istom igrom zavrsili utakmicu nakon pola sata jer bi pre vise igraca popilo crvene.
  • Noel
    8.8k
    Prije sat vremena hajdukov puk: Kolarić je naš najpošteniji sudac.
    17:46 hajdukov puk: cigane cigane!
  • db-izbjeglica
    16.6k
    Kolarić pokaže kaliku "zadnje upozorenje, nema više"

Lik hladno poslije toga napravi 3 faula, nema žutog :lol:
  • čovjekjogurt
    1.4k
    Gattuso smatra da se krade Hajduka.
  • Praskaton
    3.8k

Ajmo mi to probat da ne ostane u teoriji,pa ako stvarno bude kao što prognoziraš onda ćemo se žalit.

Jer ne vidim da nam ta "finoća" donosi nešto.
    Hajduk djeluje miljama bolje protiv Rijeke nego što smo mi.
    Zašto je tome tako,nemaju sigurno individualno veću kvalitetu od nas.

Borba bez respekta i pardona.
  • vjeko1701
    12.6k
    Kolariću, pazi se splitskih nutricionistica u tunelu.
  • Filip 91
    1.1k
    Imaju i više nego korektno suđenje, ali ukralo pokralo kme
  • ElDorado
    2.3k
    Koji kurac ovima? Kaj oni hoće? Ovaj gatuzo je teski pacijent
  • Paggini
    39.6k
    Jel prosla ijedna utakmica tifusara da ovaj talijanski gnom nije dobio zuti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.