• deda
    35.7k
    Nešto su zeznuli da, trebala je prodaja paketa biti do ponoći.
  • rajngla
    7
    Koliko vidim ne može kupit paket ulaznica iako navedeni rok nije istekao.
    Također ne mogu se kupit ni pojedinačne za Osijek sve do 9h prije tekme (tek od 11h na dan tekme).
    Nije mi to baš normalno.
    NORTE

Ne ucitava mi dedin post, nadam se da ce se prikazati nakon ovog mog jer i mene to muci. Htio sam prije nekih pola sata kupiti paket, ali klik na pakete nije radio, a sada se više tamo paketi nigdje ni ne spominju.

edit: sad vidim dedin post iznad, ah nista od paketa za mene izgleda, jbg
  • tom
    76
    Bilo bi ok da se stavi onda sutra ujutro prije pojedinačne prodaje ako se prerano maknulo
  • deda
    35.7k
    Ajd bacite pogled opet se pojavile.
  • grba
    192
    Meni trenutno nisu dostupne.
  • rajngla
    7
    I vise ih opet nema. Nasrecu, ja sam slucajno opet pogledao u 23:58 i vidio da su se pojavile opet, adrenalin rush da u minuti uspijem ukucati broj clanske, podatke s kartice, verificirati... Uspjesno odradeno, vidimo se na tribinama :cool:
  • kolani
    0
    Nije radilo cijelu vecer. Mozda da se ljudima produzi ako misli jos netko
  • pjetlić
    80
    Kad ce biti prodaja pojedinacnih karata za nedjelju?
  • dzgkt
    212
    Iz obavijesti kluba

U četvrtak, 27. veljače 2025., u 11:00 sati kreće prodaja pojedinačnih ulaznica za Hajduk online putem za članove kluba. Slobodna prodaja počinje na Ticket pointu i online u u nedjelju, 2. ožujka 2025. u 11:00 sati.
  • deda
    35.7k
    Ulaznica za Osijek trenutno ima za sve tribine.
  • din
    653
    Znači da npr nije pušten cijeli kapacitet sjevera u paketima?
  • deda
    35.7k
    Ne, nego su sad puštene u prodaju ove ulaznice što su ljudi otpustili jer neće doći na tekmu.
  • Bosskovitz
    15.3k
    slobodno nek ne potpišu do derbija, pa nek ostanu i bez tih 5%don

Propustio se ovdje istaknuti možda i najbitniji dio HNS-ovog priopćenja od nekidan:

"Na sastanku je GNK Dinamo predstavio odluku o izgradnji ograđenog sektora za gostujuće navijače na južnoj tribini sukladno Pravilniku HNS-a, koji nalaže kako najmanje pet posto ukupnog kapaciteta mora biti stavljeno na raspolaganje gostujućim navijačima.
    S obzirom na to da je GNK Dinamo organizator utakmice, a takva odluka je u skladu sa zakonom i Pravilnikom HNS-a, ona se smatra konačnom."

Tu priča završava.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    hoce li biti ulaznica za Zapad Gore/Dolje za kupiti do nedjelje? Malo sam u guzvi pa nisam siguran hocu li stici uzet prije.
  • deda
    35.7k
    Sutra će biti sigurno, a gle javljat ćemo stanje pa procijeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.