• tigric
    572
    Bude sutra na semaforu pisalo kako nas je 10 tisuća, a nece bit tri soma ljudi zbog kiše na prognozi
  • Droljo
    12.7k
    dramitePaggini

Ja ne dramim! Siguran sam da ih bude puno više nego inače na zapadu zbog 5%. Niš drugo.
    Ma da često se skupe tamo prema jugu i dok su imali cijelu tribinu... Niš novo
  • don
    11.3k
    na koji način bi ih bilo? Stvarno misliš da će se troznamenkasti broj ljudi učlanit u Dinamo da bi bili mirni ka bubice na zapadu? A i jedini sektori koji su ostali slobodni su onaj dio do Bojsa.. gluposti
  • Droljo
    12.7k
    A nisam znao da samo članovi mogu kupiti. Pričam iz prijašnjih iskustava. My bad
  • tp1997
    1k
    Hoće li se puštati u prodaju pojedinačne ulaznice za Osijek i kada? Znam par ljudi koji mogu samo na Osijek, ali ne i na tovare u nedjelju
  • NitkoBitan
    23.2k
    Hoće li se puštati u prodaju pojedinačne ulaznice za Osijek i kada?tp1997

Sutra od 11.
  • don
    11.3k
    slobodno nek ne potpišu do derbija, pa nek ostanu i bez tih 5%
  • Crni86
    8.3k
    Nek ne potpisu, sve je prema pravilima i nadam se da se necemo uzmaknut niti milimetar pa neka jug bude i prazan. To nije nas problem.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Nebitni su, a izgleda da bi vrlo lako mogli ostat bez i jedne karte.
  • tom
    39
    Da se mene pita, ja bi te banirao za ovakve ničim utemeljene “prognoze”. Bile su vise puta ove sezone ne kiše nego prolomi i bilo nas je 5000 i vise. I naravno da će biti i sutra. Da bi bilo 3000 trebalo bi doći manje od 30% onih koji imaju karte za sutrašnju utakmicu, sto se naravno neće dogoditi. Slobodno me probaj demantirati nakon utakmice. I naravno, trolaj i dalje
  • tom
    39
    čuj u članku “pat-pozicija”. Nema nikakve pat-pozicije. Na njima je da potpisu ili ne potpisu, nama svejedno
  • rioda
    7.1k
    Nebitni su, a izgleda da bi vrlo lako mogli ostat bez i jedne karte.NitkoBitan

Mislim da su šanse za to ispod jednog promila. Zavlače i pokušavaju se izboriti za više karata, ako neće proći uzet će ponuđeno.

Vezano uz to, vidio sam negdje komentare da će se nakon utakmice s Osijekom ograditi sektor za goste na jugu prilagođen tom kapacitetu. Ne znam koliko ima istine u tome.
  • ZgDLions
    807

Mislim da bumo bili vise raštrkani jer su sve tribine otvorene, a čak možda i neće biti takva nekakva kišurina.
    Ispod osam najvjerojatnije ne bu bilo.
  • NORTE
    13.8k
    Koliko vidim ne može kupit paket ulaznica iako navedeni rok nije istekao.
    Također ne mogu se kupit ni pojedinačne za Osijek sve do 9h prije tekme (tek od 11h na dan tekme).
    Nije mi to baš normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.