• NORTE
    13.7k
    "18. veljače održan je sastanak na kojem su sudjelovali GNK Dinamo, HNS i Ravnateljstvo policije. Na sastanku je GNK Dinamo predstavio odluku o izgradnji ograđenog sektora za gostujuće navijače na južnoj tribini sukladno Pravilniku HNS-a"
  • DrawTube
    6.3k
    Dakle ipak je moguće, unatoč tome što su neki na forumu insistirali da nije
  • don
    11.3k
    unatoč tome što su neki na forumu insistirali da nijeDrawTube

ka šta su i pisali da se mora dati više od 5% odnosno cila tribina jer je jug odvojen.
  • jedan u nizu
    12k
    ka šta su i pisali da se mora dati više od 5% odnosno cila tribina jer je jug odvojen.don

Moralo se dok nema ogradenog dijela.

Ja ne razumijem sta vi tulite tu?

Jug nije ograden pa ide vise od 5%. Da je fizicki pregraden jug, onda moze i samo 5%.
  • Sajla
    7.4k
    Moralo se dok nema ogradenog dijela.jedan u nizu

danas pišu da se nije moralo. "Dakle, sam Pravilnik o sigurnosti na nogometnim utakmicama u ovom slučaju upućuje na primjenu Propozicija o natjecanju SHNL-a, što gore navedeni članak 28. stavak 2. Pravilnika čini potpuno nepotrebnim i neprimjenjivim te samo zbunjuje sve."

članak 28. stavak 2. je ovo o odvojenoj tribini.
  • don
    11.3k
    znači za derbi u nedilju će 5% juga bit ograđeno?

danas pišu da se nije moraloSajla

....
  • Sajla
    7.4k
    ne, nego pišu da Pravilnik koji priča o odvojenoj tribini upućuje na korištenje Propozicija o natjecanju koje propisuju 5% pa tako članak iz Pravilnika o odvojenoj tribini nije bitan. ograđeno bi moralo biti da se na istu tribinu puštaju i drugi navijači, a ovako im se da 5% iako tribina ima veći kapacitet. odvojeni su, ne treba raditi ogradu i sva pravila su zadovoljena.
  • Laugreano
    3.5k
    Sve sta nama treba je copy paste ovog stadiona. Sjeverna tibina je stajaća i ima 11.500 kapacitet. Sa tom tribinom stadion prima 29000. Po potrebi na nju se montiraju sjedalice i onda je kapacitet stadiona 24000.

Ok, nas ce biti 35 000, ali po tom modelu bi ja to radio.

[img]http://allianz-stadion34.jpg
  • rupke
    115
    da li HNS prepoznaje pojam stajaća tribina?
  • Eduardo
    22.6k
    Samo da ubacim nekoliko video isječaka pa kog zanima ili tko je propustio nek pogleda.

• Droljo
    12.6k
    Jel se drži istok? Malo je streslo kod nas prije desetak minuta... :rage:
  • Nolifer
    9.7k

Ma drzalo bu, to ja od graha roknuo... Sve ok
  • ZGBhoy
    1.7k
    Sve sta nama treba je copy paste ovog stadiona. Sjeverna tibina je stajaća i ima 11.500 kapacitet. Sa tom tribinom stadion prima 29000. Po potrebi na nju se montiraju sjedalice i onda je kapacitet stadiona 24000.

Ok, nas ce biti 35 000, ali po tom modelu bi ja to radio.
    Laugreano

To je to, Stadion Rapida odgovara tocno tome kaj bi nam odgovaralo
  • Bosskovitz
    14.9k
    Sve sta nama treba je copy paste ovog stadiona.Laugreano

Treba nam ipak nešto drugačije. Ima tu dobrih ideja, poput navijačke tribine u jednoj etaži, ali i dosta manjkavosti za koje bih volio da budu bolje izvedene kod nas i vjerojatno će biti.

Sa tom tribinom stadion prima 29000. Po potrebi na nju se montiraju sjedalice i onda je kapacitet stadiona 24000.Laugreano

Čak nije da se montiraju, to su tribine s onim sjedalicama koje se vertikalno poklope i "zaključaju" da se ne mogu otvoriti, a otključavaju se za utakmice u UEFA-inim natjecanjima gdje sigurna stajanja nisu dozvoljena. Viđali smo to po Europi, ovak izgleda:

Safe_standing_area_fitted_with_rail_seats.jpg

Bojim se da ništa od toga kod nas jer HNS kao i UEFA ne prepoznaje "sigurna stajanja", odnosno ne može se otvarati tribine koje nemaju numerirane sjedalice ni prodati više ulaznica nego što ima sjedalica. Doduše, radi se tek o pravilniku koji se uvijek može izmijeniti ako postoji volja, pozitivni primjer postoje.
  • miro
    5.8k
    ova slika koju si stavio, po meni je to idealno, a može biti i numerirano. Ako ima volje u klubu ne bi bilo loše već sad pokrenuti neku inicijativu da nam Sjever bude baš s takvim rješenjem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.