• Jurki
    16k
    imam 2 favorita.. ali mislim da su obojica nerealni. Čabraja i Kovacevic.
  • SAS1987
    16.4k
    Nije realno ali Krznar mi se čini ko netko tko bi bio idealan za rad sa mladima
  • Nolifer
    9.8k

Pa da mladi dobiju ptsp od njega i zamrze klub... :lol:
  • SAS1987
    16.4k
    Pa da mladi dobiju ptsp od njega i zamrze klub... :lol:Nolifer

Zašto? Sudeći prema podcastima i tome što sam ćuo kad je bio u Mariboru je Krki top lik :smile:
  • Dinamo-SB
    163
    Veliki plus za povratak Dinama II. Čak i ta 3. NL Centar za početak uopce nije toliko loša.Odmah ce biti vidljivo tko su jake glave i odmah imaju imperativ prvog mjesta.
    Veliki igrači na ovim prostorima su izrasli iz kaljuža nižih liga(Modric-Zrinjski(tad je BiH bila rang 2.HNL);Mandzo- Marsonia, Olmo - Dinamo II itd.)
    Već vidim priču za 10 godina nekog novog Olma koji nakon rušenja nekog velikog europskog velikana u LP priča kako je započeo svoju priču u 3. NL centar za Dinamo II. :grin:
    Na primjeru Olma se može vidjeti i ta povezanost koja ostane s klubom kad igraš pod grbom Dinama cijelo vrijeme. Puno,puno korisnije nego posudbe pa čak i u neke dobre sredine.
    Sve u svemu, jedva čekam.

Zna li jedino itko kakav je plan gdje ce Dinamo II trenirati i igrati?
  • Olmic
    4.1k
    Odmah kupit onog crnog iz Bjelovara za Dinamo II
  • Krizy
    53.3k
    Druge momčadi prvoligaša imaju pravo napredovati sve do drugog ranga, dakle do Prve nogometne lige. Hoće li uspjeti ili koliko će im trebati vremena, drugo je pitanje jer pravila za njih su sljedeća:

Klub uoči početka sezone ima pravo prijaviti 28 igrača na koje računa u tom natjecanju, od toga 24 moraju biti do 21 godine, a četvorica mogu biti stariji i nemaju nikakvo ograničenje u godinama.

Igrači iz prvih ekipa koji nisu prijavljeni za drugu momčad smiju tijekom sezone zaigrati za nju samo ako su oporavljenici od ozljede i to ukoliko najmanje tri mjeseca nisu igrali.

Primjerice sad bi to u Dinamu mogao biti Bruno Petković kad bi ovog časa postojala ta druga ekipa. Tako je omogućeno igračima da se vraćaju kroz lakše utakmice. No, samo jedan takav smije biti u momčadi. Ne mogu dvojica istodobno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.