• Ivdzo11
    5.7k
    Sta je Baković pozicijski 6 ili 8? Cemu je blize
  • Crni86
    8.3k
    Manenica > maric.

Salu na stranu. Manenica je financijas, nema veze s nogometom i zalosno je da covjek u par navrata uspije obavit nesto za sto bi maricu vjerojatno trebalo 6 mjeseci. To je samo znak koliko je Maric bio lnazalost ocito limitiran po pitanju trgovackih sposobnosti.

Pozdravljam potpis ovih mladica.
  • Jurki
    15.8k
    Salu na stranu. Manenica je financijas, nema veze s nogometom i zalosno je da covjek u par navrata uspije obavit nesto za sto bi maricu vjerojatno trebalo 6 mjeseciCrni86

E ovo meni budi optimizam da bumo nasli dobrog sda.
    Da fulalo se s Maricem, al jbg tek je Manenica dosel u klub i prvo je trebalo financije poloviti. Sad kad je vrlo vjerojatno taj dio rijesen.. ocito covjek ima fakat nos za posao i mozda se svi ugodno iznenadimo izborom novog sda.
  • Crni86
    8.3k
    Da fulalo se s Maricem, al jbg tek je Manenica dosel u klub i prvo je trebalo financije polovitiJurki

Tocno to, a i po rjecima pape sd je bio do prije koji tjedan pod IO-om, a ne pod upravom i Manenica ga nije ni mogo smjeniti vec jedino IO.

Meni se cini da je Manenica proaktivan i da se ne boji djelovat. Jbga onaj koji radi ce i grijesit, onaj koji ne radi vec grijesi.
  • Paggini
    39.5k
    Što se tiče ažurnosti potpisa Bakovića i Šepića, važno je i napomenuti da im škegro nije manager.
  • Crni86
    8.3k
    nebitno tko im je manager. A sepicu je recimo mamic junior manager pa sigurno nije bio blagonaklon u pregovorima.

Maric bi se sjetio na ljeto moza zapocet pregovore s njima dvojicom.

Mali of topic al kad vec pricamo o produzenju ugovora, toplo se nadam da se krenulo u pregovore s rpg-om oko novog ugovora koji istice na ljeto za godinu dana.
  • Jurki
    15.8k
    Stvarno ovakve poteze Uprave se mora pohvaliti. Za ovo malo vremena je Manenica napravil vise nego nas ex teletabis sportski direktor.
    Potpisal je Mikica, potiral Marica, potpisal Belcara na posudbu kaj je odlican potez ako se Belcar ne snajde, doveden je Varela (zalog za buducnost sa 0 eura rizika za klubske financije) potpisal 2 talentirana klinca - sve u mjesec dana.
    S tim da covjek nije iz nogometa i vrlo vjerojatno ne kuzi kak stvari u tom dijelu kluba trebaju funkcionirati.
  • Enco
    90

Znači nekin fleksibilan agent :wink:
  • Nogo
    5.6k
    Screenshot-20250224-185539-Instagram.jpg

Volio bih za koju godinu vidjeti ova dva mladića kao prve violine našeg Dinama!
  • sarenicvjetic
    33
    slažem se sa tobom u potpunosti, ali ipak je rezultat seniora najvažniji jer zbog njega imaš sve blagodati istog,i profiliranje mladih i pozamašan proračun i da ne nabrajam dalje.
    Hoće li on posto nije iz nogometa uspjeti odabrati novog SD koji će bit uspješan,hoće li taj novi SD moći raditi zajedno sa trenerom Fabiom ili ćemo u potragu za novim,jer ipak moraju imat identičan smjer i razmišljanje da bi to funkcioniralo.
    Mislim da dolazimo na križanje uskoro gdje će nam ako opet promašimo bit jedna katastrofa.
    To smo htjeli to smo birali,to imamo(da se krivo ne protumači).
  • Jurki
    15.8k
    pa s obzirom na vremenski cajtnot i to je nesto. Za silu se dopeljal Belcar.
    Ni ne ocekujem da Manenica rjesava igracku krizaljku jbg covjek je financijas a ne nogometni djelatnik. Jos je Belcara brzo i na odlican nacin rijesil.

A kaj se novog sda tice.. pa vise. vjerujem prosudbi Manenice nego prosudbi Šokote ili Đeme.
    Mislim da se bu islo na provjereno ime sa cvjem.
  • Danko
    1.5k

Slažem se super potezi ali bih volio znati zašto se otjeralo malog perkovića .
  • Jurki
    15.8k
    Slažem se super potezi ali bih volio znati zašto se otjeralo malog perkovićaDanko

Kaj se Perkovica tice.. ne znam iskreno kaj da velim. Nije igral ni kod Cacica, Biscana, Jakir ga je silom prilika instaliral na LB, a kod Bjelice ozljeda, kod Cannavara nije ni dobil priliku.
    Tko to zna zakaj.. i mene to zanima.. al dal bi se okladiti za sve pare ovoga svijeta da je bolji stoper od Mmaeea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.