• emilperska
    9k
    Sustav ne dozvoljava odjavu utakmica do daljnjeg. Bar meni.
  • serbus
    4.7k
    Ja sam danas dobio mail da mi je članska gotova i da je mogu podići, znači par dana je trajalo što me baš iznenadilo čitajući neke upise da dugo čekate. Pa eto ja bi pohvalio rad ekipe.
  • emilperska
    9k
    Sustav i dalje ne dozvoljava ustupanje godišnjih. Inače mi je uvijek dozvoljavao od kad su karte puštene u prodaju..
  • Mazalo
    266
    Članarinu sam produžio preko uplatnice sredinom 1 mjeseca, članske su meni i djeci stigle u petak u Njemačku/Bavarska..
  • NitkoBitan
    23.7k
    Pretpostavljam da ce bit moguce kad ce krenut pojedinacna prodaja.
  • kinfa95
    513
    Produzio sam clanstvo u 12om mjesecu. Clanska jos nije stigla. Trebam li se nekom javiti?
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k

Javi se svakako na s opisom problema
  • deda
    35.7k
    Grad Zagreb je prešao 15.000 članova, Međimurci sustižu Osječko-baranjsku, Šibensko-kninska konačno prešla 100.
  • Boysica
    685
    Ok čekamo dugo clanske al puno nas je...
    Ja sam ostala iznenadena što sam potvrdom koju sam dobila da sam platila clansku na tiket pointu normalno kupila kartu kao član kluba ...
    Bravo za taj potez za sve ostalo mogu cekat onu naj ljepšu plavu karticu :strong:
  • deda
    35.7k
    Mrtva utrka Međimurska protiv Osječko-baranjske. I jedni i drugi na 1.314 članova. :clap: :strong:

Bjelovarsko-bilogorska dosegla 500 članova.
  • rioda
    7.3k
    Povela Međimurska, 1315-1314 :grin:
  • ZGBhoy
    1.8k
    Dosta se Ekipe uclanilo proslu subotu u Frankfurtu, bio i Silvio Maric nazocan od strane Kluba i zajednicko gledanje tekme.
    Veli bit ce vise takvih akcija u Inozemstvu.
  • deda
    35.7k
    Izjednačili opet Slavonci 1315-1315 :rofl:
  • mosad
    1k
    imaš slučajno brojku učlanjenih u Frankfurtu?
  • ZGBhoy
    1.8k
    imaš slučajno brojku učlanjenih u Frankfurtu?mosad

Nemam, medutim nazvat cu tamo u Kafic gdje smo bili, Gazda sigurno zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.