• Sibirski plavac
    3.7k
    Čekaj da ga Jakupović ili neki drugi šaran izvoza za vikend, opet će ga se proglašavat prevarom, a sjajni europski nastupi će mu se zaboraviti....
    Vjerujem da Raul može i za vikend odigrati na top razini i još jednom nas oduševiti.
  • NKDZ86
    3k
    je kad igra hnl, a kad igra LP onda je novi ramos pa ti vidi
  • Mihaljević
    11.8k
    Kolko će još šansi ovaj dobit na osnovu igre u bunkeru lige prvaka? 2-3M€ izvuć, hvala doviđenja.
  • Zg123
    1.1k
    O cemu ti? Pa s nijednim golom danas nema nikakve veze, niti je imao ikakvih gresaka
  • rokikaciga
    525
    ma oni su gledali neku drugu utakmicu
  • Mihaljević
    11.8k
    Pa s nijednim golom danas nema nikakve veze, niti je imao ikakvih gresakaZg123

A šta je trebao pogriješit, dva puta su ovi prešli centar? Samo napucavanje i vraćanje golmanu, da proba malo povezati igru, tehnika samo mobitel, sudjelovanje u igri 0%
  • Crusades
    14.7k
    Čisto korektna utakmica, sve duele je dobio, nisam vidio ni jednu pogrešku u dodavanju. Ne znam kaj očekujete, prime Gvardiola
  • rokikaciga
    525
    I uz sve fizicke limitacije bi trebao biti ispred Mmaea u poretku. KTC pa Galesic pa Torrente.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Nadam se da se vraća u prvih 11. Unatoč manjkavostima (sporost, loša igra nogom), sumnjam da može biti lošiji od Mmaea. Čak se nemrem ni sjetiti neke tekme di je Torrente napravio neku kritičnu pogrešku.
  • bbb medimurje
    3.7k
    i da pogrijesi i da je losiji od mmaea vidi se da je covjeku stalo i da gori za klub, isto kao i max, a ne ova preplacena zvijezdica s spustenim stucnama
  • Crusades
    14.7k
    Treba probat njega i Galešića u paru. Torrente ima duel, defanzivno je jak, a Galešić je brži i bolji na lopti. Lijevak lijevo, dešnjak desno.

Nije prevelika mudrost.
  • Carrasco
    5.1k
    Franjić, Torrente, KTC, RPG - najbolje što Dinamo ima od obrane.
  • don
    11.3k
    opet bi nam igru vodili stoperi koji za to nisu.

stoperski par tribaju bit Galešić i KTC/Torrente.
  • GOAT
    2.2k
    opet bi nam igru vodili stoperi koji za to nisu.don

Istina ali onda se trebamo tome i prilagoditi i na takav nacin igrati. Odlika svakog dobrog stopera je logicno obrana, a onda tek kasnije dolazi igra nogom, izlazak s loptom itd.

Radije nabijaj loptu na Kangu ili spustaj nekog iz veznog reda da pokupi loptu nego da me jeza uhvati kad mi stoper krene jogu bonito izvoditi oko obicnog pasa.. a da ne pricam o golmanima

Galesica i Torrentea bi startao svaku utakmicu jer obrana ne moze gore izgledati pa nek se bar njih dvojica uigraju
  • Crni86
    8.3k
    Istina ali onda se trebamo tome i prilagoditi i na takav nacin igrati. Odlika svakog dobrog stopera je logicno obrana, a onda tek kasnije dolazi igra nogom, izlazak s loptom itd.

Radije nabijaj loptu na Kangu ili spustaj nekog iz veznog reda da pokupi loptu nego da me jeza uhvati kad mi stoper krene jogu bonito izvoditi oko obicnog pasa.. a da ne pricam o golmanima
    GOAT

To je neno i radio pa se tu pisalo o tome da nemamo igre. Tako dinamo ne igra i slicno. Di ces nabijat loptu na kangu u bunkeru?

Dinamu su potrebni stoperi koji znaju igrat nogom. Galesic mors biti unutra, a zz njega ktc ili torrente. Cak bi reko prije ktc nego torrente.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.