• Murtidzg
    108

Nije stvar da ispušimo prvenstvo već od koga, kako i sa koliko novaca. Rijeke koja je sve prodala i Haduka koji je nikad gori.
    Budžet 2x veći od svih.
    Od 8 tekmi sa Osijekom, Rijekom i Hajdukom mi imamo 1 pobijedu ej 1 ove sezone.
  • marcio amoroso
    39.9k

Okrećeš se jače od vjetrenjače.
  • Enco
    83
    Koju je to novu poziciju u klubu preuzeo Silvio Marić? Zna li netko?

On je kao neki ambasador.
  • Dadox
    75
    navodno da nije više nego neka nova pozicija
  • Enco
    83

Moguće, javiti će netko ako je tako
  • Zg123
    1.1k
    Najbolje da biramo upravu po tome kako tko glasa i tko ima politicke preferencije. Bmk za njihova politicka stajalista, ako rade svoj posao dobro imaju palac gore, ako ne rade svoj posao dobro palac dolje i to je to. Onaj tko je smatrao da je Maric kapacitet za SD-a i drzao mu ljestve treba biti sljedeci koji ce dobiti nogu, ne zanima me jel clan hdza, sdpa, mozemo ili nekog desetog.
  • Dadox
    75
    tako bi trebalo biti i to smo,barem većina ovdje,smatrali demokratizacijom kluba.Sve je očitije da je Marić shebao sve što je mogao pa bi bilo u redu da netko viši odgovara za to.
  • Hercegovacnkdz
    45

Bio je jedan od predvodnika borbe protiv bivše vlasti, tražio demokratski dinamo, jesmo li ga dobili??? NISMO osim što su se oni uhljebili i urušavaju dinamo, kakav ja funkcija "Predstojnik ureda predsjednika " izmisljena funkcija za uhljebe.

Kako nije on i uprava krivi, da nisu navijaci doveli strance, koji veze s vezom nemaju, dok nase mlade igrace salju na posudbe ili prodaju za nikakav novac!

Ne zanima mene tko ce voditi klub, niti smatram da dinamo svake godine mora biti prvi, ali nije isto kad izgubis od boljeg, ali ovo je već odavno patnja i tonemo sve dublje i dublje. Daj Bože da se varam.
  • Crni86
    8.2k
    Kad si vec toliki dinamovac, toliko pratis sve i najpametniji si znao bi da pozicija predstojnika vise ne postoji.

Ovo je patnja koja je naslijedena. Bez para i sa losom momcadi. Pa nije ovo monopoly isprintas novce i manager da dovedes kog god zelis. Malo realnosti nebi bilo lose.
  • Hercegovacnkdz
    45

Gdje je službena obavijest da ne postoji više ta funkcija?

Kako bez para i s lošom momčadi?
  • deda
    35.5k
    Igra se nogomet i u drugoj ligi.
  • Crni86
    8.2k
    aha treba za svaki drek obavijest. Cistacica se posrala, manenica jucer jeo zagrebacki

Kako s parama i s dobrok momcadi? Dugovi ogromni, dugovanja za provizije oko 10 milijuna eura. Momcad raspala s polujapancima, halilovicima itd. Bas su dobre preduvjete zatekli. Tko zna sta ih je jos docekalo.
  • Pacho
    209

Ukoliko ne uzmemo naslov to nije 19/21 za ovo vodstvo kluba nego 0/1.
  • Enco
    83

Polujapancima :rofl:
  • BluePhone67
    4.8k
    Bio je jedan od predvodnika borbe protiv bivše vlasti, tražio demokratski dinamo, jesmo li ga dobili???Hercegovacnkdz

Ne znam, jel si znao i dal su ti javili, bili su prvi demokratski izbori u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.