• Borovljanin
    211
    Od kad je došao neka čudna situacija oko njega. Koliko se sjećam, skoro svaki rok je bila priča da će ići u Nizozemsku, Njemačku, Rusiju… Mislim da nisu isključivo igrački razlozi.
  • Omake
    6k
    Mauro je svomu agentu jedini igrač koji vrijedi preko milje. Jedino da agent nije zaglibio u neke dugove pa se pokušava izvući preko malog izvući se forsirajući neki transfer.
  • hardek
    4.2k
    Meni je fascinantno da se ovom dečku nije mogla naći neka posudba u Mađarsku, Poljsku, Češku itd.
  • Omake
    6k
    i meni. Cijela situacija s njim od ljeta mi je čudna
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ja sam procitao da se klub predomislio u ovom slucaju na kraju, sto mi je drago i nadam se da ce ovo biti prekretnica i da ce se sad pokazati kako i treba.
  • CastAway1986
    2.6k
    pogodio si , navodno ide u Poljsku :lol:
  • Eduardo
    22.6k
    Mauro, sretno.

Vječna enigma ostat će mi ovaj dečko i što se s njim dogodilo kad je u ovakvoj konkurenciji guran u drugu rusku ligu da bi na koncu završio u Cracoviji.

• Nolifer
    9.7k
    Šteta. Mogao je dobit priliku, da pokrpa obranu. Jer neki nisu dostojni nositi ovaj sveti dres.
  • Socrates
    90
    Mmaee ostaje u klubu, a jedan od talentiranijih hrvatskih stopera se mora probijati preko Poljske. Smells like Ante Crnac...
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Na pripremama se vidjelo da mu nedostaje utakmica. Ove 4 "slabije" utakmice (Istra, Šibenik, Bjelovar, Gorica) smo imali lijepu priliku vratiti ga i omogućiti si još jednu opciju na kritičnoj poziciji... ili više njih... Sretno na posudbi.
  • Praskaton
    3.8k
    Baš čudo da se njega pustilo.Kako to da nema ponuda za Kangu,Mbukua,Cordobu,Mmaea?

Sučić i Perkovic otisli.Hrvati,reprezentativci...
  • Nogo
    5.6k

Perkane, sretno!
    Bojim se da ne znaju šta rade.
  • Praskaton
    3.8k
    Naravno da ne znaju..Veća je sramota prodaja Sucica i Perkovica nego svi ovi porazi.
  • Paggini
    39.3k
    Puno toga mogu pregrmit, od dovođenja do izlaznih transfera, ali ovo mi apsolutno nikako ne sjeda.

Zaljubio sam se u ovog mladića još dok je igrao u Istri, snažan u duelu, odličan s loptom i dobar u igri glavom. I uz to, klinac.

Nije mi sjelo prekomandiranje na lijevog beka, ali ajde - neka igra. Solidno je to odradio, ali one 3-4 utakmice koje je odigrao sa KTCom kao lijevi centralni branič je bilo izvanredno i iskreno sam bio uzbuđen gledati ga ove sezone i urlao po Zoni kad se izvjesilo da je u izlogu.

Gdje je krenulo krivo? Jel ozljeda? Jel nije dovoljno dobar? Jel ga ni Jakir ni Bjelica ni Cannavaro nisu shvatili i dovoljno poštovali?

Nažalost, pravi razlog ćemo saznati ove polusezone gledajući ga u drugom dresu.

Jebiga, uvijek mi krivo sjedne kad prodamo domaće klince koji nisu ni dobili šansu kako spada.
  • GeneralNapoleon
    909
    ali one 3-4 utakmice koje je odigrao sa KTCom kao lijevi centralni branič je bilo izvanrednoPaggini

U onom ludom preokretu 2:1 protiv Lokomotive kad su prvi put zaigrali on i KTC na stoperima je bila jedna od rijetkih utakmica gdje su nam stoperi dominirali i protivnik nije mogao gotovo prec centar. Gdje su dobivali duele i gdje ih nije prolazila svaka susa.

Takoder onaj masterclass njega u kupu na poljudu. Nase najbolje poluvrijeme protiv nekog HNL kluba godinama unatrag. Trebali su tada sa petardom otic na poluvrijeme. A Perkovic izdominirao i obrambeno i u otvaranju igre. Kako je samo lomio linije dodavanjima po podu. Milina za gledat je to bila.

Ali eto procijena je da su marokanski rambo i Peric lite bile bolje opcije. Mozda bi i bile da se njih dvoje spoje i jednog igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.