• mali M
    6.9k
    pa da, slažem se. Ovi će odgovarati za ovu godinu, ali mi je malo licemjerno da smo SVI bili spremni žrtvovati kratkoročno rezultat samo da se posložimo kao klub kakav želimo biti. A neki tu se na prvoj stepenici kad zakiksa rezultat odriču svih svojih borbi... To mi nije jasno...
    Pa doslovno nitko ovdje ne brani Marića. Ali neću mijenjati cijelu upravu i vodstvo ako jedan njezin dio kiksa. Taj dio je sada odstranjen i idemo dalje. Marić će nositi stigmu da je uspio u klubu sa ogromnim budžetom i dominacijom nad cijelom ligom toliko zabrljati da je koštao klub titule... Pa sad vidimo da nije ni Jakir ni Bjelkan pa ni Canavaro lud, nego nije imao s čime... Ove fore o autopilotu i sa pola snage objesite mačku o rep. Nakrcani smo igračima koji su u najboljem slučaju kao ostatak lige, a dali smo im cca deset puta veće plaće... Imamo pojedince koji su klasa, ali ako nam se ozljede ili padne njima motiv, mi smo truba...
  • Nolifer
    9.7k
    Ne treba se ljutit odmah ako netko iskaže nezadovoljstvo ili "truje"s drugim mišljenjem. Pa to se isto radilo etiketiranje svakog hdzovca prije pa nikom niš. A i rekli smo da nema politike u klub, ali, samo Dinamo... :wink: :smile:
  • Jaro
    9.2k
    Nakrcani smo igračima koji su u najboljem slučaju kao ostatak lige, a dali smo im cca deset puta veće plaće...mali M

Pa ko je to napravio? Ovi ljudi u ovom klubu. Od njih ocekujem preko noci prosvjetljenje? Imamo nogometni klub u kojem je nogomet dio koji ne funkcionira? Jel imamo nogometni klub onda?
    Borba za remont treba ici s pravim ljudima, a ne pokvarene zamijenit (zasad samo) nesposobnima. Mozemo mi tlapit kak je ovaj super manager, kak je ovaj super statisticar, kak je ovaj super prodavac bojlera ili traktora - ali oni su dobili posao vodit nogometni klub - kakvi su u tome? Zasad - uzas...
  • NitkoBitan
    23.1k
    Nesposobni su ovi na terenu i treba kanalizirat bijes pravedno. Idemo svu krivicu svalit na "vladajuce" dok ti ovi na terenu izgube prvenstvenu utakmice 4 razlike sto se dogodilo par puta u ovom stoljecu.
  • The Undertaker
    6.8k
    Valjda je svima jasno da je neosvajanje prvenstva veliki podbačaj. Međutim, meni su ove rasprave oko Mamića deplasirane. Neka ljudi žele što hoće (imaju na to potpuno pravo), realitet je potpuno drugačiji. Dinamo je krenuo jednim smjerom i nije realno da će se taj smjer promijeniti u dogledno vrijeme, bez obzira što netko želio ili zazivao. Možda ćemo na sljedećim izborima izabrati neke nove ljude ali sami smjer teško da će se promijeniti.
    Zato je za sve navijače trenutno najbolje da konstruktivno doprinose koliko mogu klubu, bez obzira koliko im se sviđa ili ne sviđa trenutna klupska vlast. Ona je, barem za sada, promjenjiva svake 4 godine.
  • Enco
    84

U većini slučajeva se slažem sa tobom,
    ali u ovom dijelu ne mogu. Naravno da nam trebaju sposobni poslovni ljudi, ali isti moraju na sportske funkcije dovesti iste takve sposobne ljude.
    A ne neke Marice,Milice... koji su lutke na koncima određenih grupacija i koji nisu dokazati ama baš nigdje.
  • Jaro
    9.2k
    pa no? Ak uspjesan manager vodi firmu koja proizvodi trakrore, da bi ga smatrao uspjesnim - on mora osigurat da ima super ljude u razvoju, projektiranju, izradi i prodaji jebenih traktora.
  • mali M
    6.9k
    znaš šta da stanemo jer se zapravo slažemo u 70% stvari, reći ću ovako. Ako klub nastavi tonuti kontinuirano 2-3 sezone za smjenu sam svih. Ako ova jedna kiks sezona razbudi glave kako je zadnji puta onda mi je žrtva adekvatna... Nisu trenutni u upravi krivi za zadnjih 5 godina, ali da izabrali smo ih da se sve digne na veći nivo. Pod sve stoji i rezultati...
  • Enco
    84

Upravo tako. Ponoviti ću se
    nadam se da su ljudi koji vode klub to i shvatili.
    Isto tako se nadam da će ubrzo šljam iz sportskog sektora, a ima ga ubrzo završiti kao i Marić.
  • Neron53
    1.2k
    Najte se uzrujavati.
    Jedino sto trebamo narednih par mjeseci je plan kako slijedecu sezonu osvojiti prvenstvo sa cca 20 milja manjim budjetom. Onako od oka, samo treba smanjiti svima place za 30-40 posto i ama bas nikoga novoga ne dofurati da ne placamo ekstra provizije.
    Cini se jednostavno, zar ne?
  • CN-ZG
    142
    U vrijeme kad ocito stvari na terenu i sportskom sektoru ne stimaju i o tome se itekako treba raspravljat, po tko zna koji put izgmizu ovakvi "borci" ko ovaj dinamo-sb i krecu s ovakvim nebulozama ala mozemovac Naukovic nanosi stetu Dinamu i sl..
    Majstore jel mozes te svoje teze potkrijepit nekim konkretnim dokazima?? Evo objasni nam kako to u ovom slucaju on steti klubu? Hvala.
  • mali M
    6.9k
    Sučić ti je već prodan za skoro cijelu tu cifru.. tako da ne brini ti sarkastično za plaće s obzirom da ćemo se vjerojatno još i rasteretiti Ademija, Zagorca, Perića, vjerojatno i Rileta. Raznih likova na posudbama, vjerojatno ćemo se riještiti još nekog balasta, ja bi i Mmaea riješio...samo ti ne brini svoju malu glavu kako ćemo mi to skupiti, budemo kao i uvijek do sada...
  • Dinamo-SB
    101
    Gubi se fokus onog sto se zeli reci vjerojatno namjerno.Nikome ne smeta model,demokracija itd.Nikome ne smeta ni vecina skupštinara koji su legitimno izabrani i koji su pametni i sposobni ljudi. Decidirano se kritizira isključivo možemovce u Dinamu. I to se velikoj većini ne sviđa. Sto su se oni uvukli u Dinamo.Likovi koji se slikaju s petokrakom. Likovi koji su clanovi mozemo ocito gaje i nacin razmisljanja i neka načela kao ta stranka sto je meni u neprihvatljivo i otvoreno to kritiziram sto je dio demokracije.
    Ja pretpostavljam i vjerujem da ce na iducim izborima doci do promjene tih mozemovaca. Izabrani jesu demokratski,ali u specificnoj situaciji gdje je bilo biti ili ne biti. Vidit cemo u normalnim uvjetima na iducim izborima hoce li biti izabrani.
  • mali M
    6.9k
    pa dobro čovječe pa već i ptice na grani znaju tu na forumu šta ja mislim o tim nesposobnim hohštaplerima, pa ne trubim da su oni krivi jer se ljenguze na terenu sprešetavaju i prodaju ugled... Imali smo i SDP-ovce u klubu i HDZ-ovce i DP-ovce ma imali smo svih boja, ideologija i vjera, stani više sa tom retorikom... Dal mi se sviđa takva ekipa sa svojom ideologijom, pa naravno da ne i ne želim ih gledati u klubu, da li po tome osuđujem cijeli klub, naravno da ne... Rezultati će reć svoje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.