• Plavi-9
    837
    Ovakva razina nepoštovanja prema ovom klubu dugo nije viđena
  • GeneralNapoleon
    891
    Sjetite se samo kako je najavljivan kad je dolazio. Moglo se pomislit da smo doveli prime Ramosa.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ispade da je Mmae najveći problem ove momčadi. Ljudi danas od njih 11 jedini Kanga koji je gle čuda popio isključenje pokazao je neka muda ,išao se potući. Ostali svi bas svi su igrali kao da nisu jeli 20 dana i bilo im svejedno gubili 1,2,ili 10-0 . Nije fer sve svaliti na jednog čovjeka. Jedina nam je šansa skupiti glave i pozitivnom nešto pokušati. Ginuti svi za jednog na terenu. Mi bi izgubili i bez Kange danas ovakvom predstavom
  • GeneralNapoleon
    891
    kao da nisu jeli 20 danaKujtim Shalla

Mora da je do cikle i spinata :lol:

Trebamo se vratit na spek i luk.
  • Jaro
    9.1k
    Nemre mene nitko uvjeriti da su Max, Perkovic, pa i mali Jakir losiji stoperi od ovoga...
    Duo KTC - Max ubili proslo proljece pa ih ove godine upgradeali :clap:
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Nadam se da ga više nikad neću vidjeti u dinamovom dresu. Čovjek je bio blago rečeno užasan, definitivno se istaknuo kao najlošiji danas na terenu, a bome kako smo odigrali to puno govori.

Jedna od najnevjerojatnijih scena mi je kod prvog gola kad radi faul, lopta dolazi do Djouahre koji očigledno ide na šut, a ovaj kao prvi igrač koji može ući u blok umjesto da se baca ili uklizuje kako bi blokirao šut, on šeta prema njemu kao da su na riječkom korzu, nevjerojatno.

Ne sjećam se kada sam vidio nekoga u dinamovom dresu, a da ga toliko boli briga i da je toliko ravnodušan, bez ikakvog truda, bez ičega.

Najveća Cannavarova greška je guranje Mmaeea u prvih 11. Bernauer je za njega stoperčina. Jedino pozitivno kod Mmaeea je igra nogom, čovjek se očajno postavlja, driblaju ga kao da ga nema, Max iako nema možda kvalitetu za prvih 11 dinama je barem igrao sa srcem i s time to sve nadomjestio i bio npr. jedan od junaka prošle sezone.
  • Chempers
    469
    Želio bih samo čestitati svima onima koji su zagovarali povratak ovog gospodina u momčad nakon svega što su vidjeli od njega prije nego je izbačen iz iste.

Da mi je ta razina nogometnog znanja i pronicljivosti ne bih čekao s prijavom u akademiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.