• Jurki
    15.8k
    Ovog dibidusa poslat camcem za Maroko.. i nasred Sredozemlja potopiti camac. Sramota kaj se sve smatra nogometasem.
  • Laugreano
    3.5k
    Ovog lika ne zelim vise ni nacrtanog vidjet
  • Sibirski plavac
    3.7k
    No comment. Mislim da je to dovoljno. Pisanje uvreda prema njemu neće ga preko noći pretvoriti u igrača kakav mu je bio trenutačni trener, tako da neću ništa pogrdno pisati. Nema smisla.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Protiv Sammya bez obje noge smijem ici u dribling 1 na 1.
    Odjebi sramoto
  • GZomanid
    711
    Nije on jedini, a svakako se nije ni sam doveo u dinamo. Čovjek nije kapacitet ni za Goricu, valjda je to netko vidio prije dovođenja?
  • Efes Pilsen
    9.9k
    ovako uzet Bernauera koji je s KTCom bez greske odradio HNL kad se lomilo je za ban.. Max je za ovog poludebila Cannavaro.
  • GeneralNapoleon
    891

Nije mi bila namjera vrijedat Bernauera. Uzeo sam njega jer je ipak bio sklon greskama ali odlican sa nogom.

Ovaj takoder jedino sto je na nekoj razini je igra nogom. Ali se slazem da je on u svim segmentima nemjerljivo gori od Bernauera. Mozda i u onom najvaznijem, karakternom.

Jos mi je cudnije da se Bernauera odjebalo na posudbu a ovog mahera ostavilo da busi nasu obranu.
  • MarK
    871
    Max je za ovog Beckenbauer.
  • grba
    73
    Ocito je Bjelica znao što radi s njim.
  • Medvedgrad
    479
    Max Beckernauer
  • Paggini
    39.2k
    Nije Max kvaliteta za Dinamo i ne treba ga zazivati nazad, ali za razliku od Mmaeea, stalo mu je bilo do dresa, zato se i nisam mogao ljutiti na njega nikad. I kad je griješio, nije griješio iz lijenosti ili bolikurčina, nego iz nedostatka kvalitete/nesreće/lošeg postavljanja, što jebiga, dogodi se.
  • SAS1987
    16.2k
    stalo mu je bilo do dresa, zato se i nisam mogao ljutiti na njega nikad.Paggini

I jer malo slici na Polovaneca :lol:
  • Jurki
    15.8k
    Meni samo nije jasno kak zlatna lopta ne vidi da je ovo teska prevara od igraca????
    Da ima govor tijela covjeka koji ce svaki tren preseliti pod 2 kubika zemlje. Ne shvacam iz kojeg jebenog razloga on igra???
    Ako ima takav pristup na utakmicama kakav mu je onda pristup na treninzima.
    Isplatite mu 3/4 ugovora i nek se goni u 3 pm.
    Vec opjevani Carlos je za njega Beckenbauer..
  • DiddyGuela
    2.9k
    Jel istina da smo dali 900K€ za potpis i 860K€ godisnje za ovog igraca? Pa tko je to mogao potpisati ovakav ugovor jebemu sve?
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Ne znam tko mu je menager, al čovjek je genijalac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.