• znajdatevolimja
    229
    Imam pitanje, unaprijed se ispričavam ako je već prije razjašnjeno.

Produžio bih članstvo i sebi i starom, preko interneta, hoće li nam se pojaviti barkod potreban za kupovinu ulaznice za derbi u nedjelju (i svega ostalog naravno) ili moram slati upit na mail?
  • grba
    72
    Pojavit ce vam se barkod (broj članske) odmah nakon što produžite clanstvo online.
  • Nevo7
    931
    Produžio sam članstvo prvi dan (19. 12. ako se ne varam), još nisam dobio člansku. Di je zapelo?
  • criticus
    3.2k
    Prešli smo 36 tisuća članova. Nisam dio moderature ni ukljucen u rad kluba pa "smijem" proslaviti i ovaj prag a da se ne nabaci koliko je nebitno kad smo rezultatski ponizeni danas. Biitno je, itekako je bitno. Pogotovo kad smo poniženi. U trenucima kad ne ide naša brojnost i jedinstvo će držat klub. U Rijeci je sad divno i krasno, al jednog dana kad rezultat bude patio i nestane love, jedina stvar koja će bit dostupna je prodaja kluba ako imadnu komu. Ili bankrot...

Ne treba bacati blato na dobar rad i rast na ovom pogledu nauštrb očitoj krizi u sportskom sektoru. Idemo naprijed.
  • FelceAzzurro
    184

Bravo. Krenimo od sebe. Sutra učlanjujem još 10 ljudi, pogotovo kada vidim ove koji se nazivaju"navijačima" Dinama i vele kako im je drago sto se nisu učlanili radi x stvari.

Podržite klub kada mu ne ide dobro, tada je najbitnije...
  • Bosna86
    12k
    Bravo… Mi drugog kluba nemamo… Ne mogu oni biti loši koliko mi možemo biti bolesni od ljubavi
  • SAS1987
    16.2k
    Ne želim biti optimističan ali ljudi, u 20 godina smo prvaci bili 19 puta, naša sluzbena navijacka baza će opet biti iznad 50k, gradi se nam, ne jedan, već dva stadiona :lol:

Još uvjek vjerujem u naslov ali to koliko smo se mi naosvajali nije normalno. I ak ove godine ne osvojimo neće biti smak svijeta, Dinamo će preživjeti. I doći će novi naslovi.
  • Jurki
    15.8k
    ali to koliko smo se mi naosvajali nije normalno. I ak ove godine ne osvojimo neće biti smak svijeta, Dinamo će preživjeti. I doći će novi naslovi.SAS1987

Sve to stoji kaj si napisal.. od slova do slova.. ali ima jedan ogroman jebeni ali.. u situaciji smo ako spusimo naslov.. dali toliko goriva stovateljima nasmrkanog govnara da to nisu istine.
    Da se ovakva situacija desi za bubam bezveze 5-6 godina nikome nist.. ali u prvoj pravoj sezoni nove vlasti.. jbg treba gledati kontekst svega, promjene upravljacke strukture, pa i onih koji bi guzice dali da spusimo naslov samo da mogu likovati i zazivati bivsu vlast.
  • Hnlovac
    1.6k
    Iskreno, mene bi to najviše peklo kod pusenja titule. Ne orgijanje konkurencije, nego to sto nasmrkani govnar i njegovi sljedbenici dobivaju jos goriva. Kaj se mene tice neg mi konkurencija na ulici orgija pred prozorom, ali Daltonu ne želim dati 1 razlog za radovanje
  • miro
    5.8k
    U jednu ruku i bolje da dođe sad, nek svi promole nos iz svojih jazbina i nek im Lesi napiše manifest

Ko im j*** m****
  • Jurki
    15.8k
    a gle svaki niz mora jednom stati.. zakon velikih brojeva.. i kroz povijest su velike momcadi, ekipe imale desetljeca u kojima su harali.. pa je dosel pad.. to je normalni ciklus.
    Ali u prvoj sezoni dati tim govnarima razlog za veselje, pa na kraju bi ispalo da je sva borba totalno promasena po njima jer mediji mogu svasta izokrenuti.. a u slucaju Dinama se nebi pisalo o prekidu dominacije kaj je sastavni dio sporta, vec o kolapsu ideje o demokratskom klubu.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    vec o kolapsu ideje o demokratskom klubuJurki

Da uzmem paralelu iz drugog sporta. Isto se pisalo i sprdalo i za Futsal Dinamo nakon godina i godina ispadanja u polufinalima i praznim vitrinama. "Eto vam taj vaš umjetni futsal i njegova demokracija, ni u takvom nebitnom sportu ne možete imati rezultata dok vam ulica vodi klub, trebalo bi i tu imati gazdu poput Tatte a ne par stotina huligana koji biraju".
    Nakon toga FD uzima dvije titule prvaka, 1 superkup, igra dvije godine zaredom ligu prvaka i ulazi među 16 najboljih klubova Europe, ove sezone ima priliku uzeti kup po prvi pur.
    Više ne vidim priče onih koji su se rugali tom klubu i načinu na koji je vođen te njegovim manjkom trofeja.
    Pitam se zašto. :cool:
  • Praskaton
    3.7k
    Ne orgijanje konkurencijeHnlovac

Vjerujem da ljudi podcjenjuju koliko ce bit to orgijanje po cijeloj Hrvatskoj kad se dogodi.
    Tatićevci su ništa naspram toga
  • Hnlovac
    1.6k
    bit će, ali tattićevci se tiču mog kluba i svaki poraz sportskog sektora novog demokratskog dinama koji daje bagri 0,01% veću mogućnost da se vrate mi je gori
  • Praskaton
    3.7k

Ukoliko ta strana demokratski izađe na izbore i vecina dinamovog puka im da glas znači da su ovi debelo zasrali i zasluženo idu.
    Uvijek će biti tabora.To je neizbježno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.