• GeneralNapoleon
    891

Problem je u tocno dvije stvari. Prva stvar je da ovaj kadar stvarno nije toliko jak i kvalitetan koliko neki misle. Ali nije ni toliko nekvalitetan koliko cemo sad svi pisati.

Druga stvar je da ova momcad nema apsolutno nikakav karakter i nikakvu kemiju. Bahatost sa lako cemo, svi bi trebali skidat gace pred nama. Lijenost, biranje utakmica te na kraju krajeva ni zrno pobijednickog mentaliteta.

Dok te dvije stvari kulminiras dobijes ovo sto mi imamo. Vec sam pisao da ovaj kadar nije dovoljno dobar da sa pola snage samara ikoga. Ali je ovo jos uvijek najjaci kadar lige. Samo sto ova ekipa mora protiv svakog pisat krv i ne moze si dozvolit igrat sa pola gasa. A za to igraci ocito nisu spremni, a treneri ocito u stanju to ispravit.

Rezultat je navjerojatnije gubitak titule.
  • Paggini
    39.2k
    Kako objasniti laiku da je ovaj kadar izdominirao Milan, skoro dobio Monaco, glatko riješio Slovana i Salzburga, odigrao korektan X sa Celticom, a s druge strane ne moze povezati dva dodavanja protiv jebene Rijeke koja je prodala sve igrače, ispušimo protiv Osijeka koji dvaput prođe centar i dva gola nam da? Protiv Bjelovara gdje se čupamo u zadnjim minutama?

Ovaj kadar ima kvalitetu i znanje odigrati odličnu Ligu prvaka, biti tamo relevantan faktor, a u isto vrijeme dobiti 32 gola u 23 kola HNLa.

Ja ne znam kako je moguće te dvije stvari povezati.
  • GeneralNapoleon
    891

Pa ja si to objasnjavam karakterom. Jer kao sto kazes ocito je moguce odigrat utakmicu na razini i to na vecen nivou od HNLa. Pa je jedini logican zakljucak da se zvijezdicama ne trci u HNLu.
  • Paggini
    39.2k

A ne znam, malo mi je to prvoloptaško razmišljanje. Mislim da nije ni u tome stvar, jer da je tako, tim zvijezdama ego ne bi dopustio ovakve sramotne predstave. Ne znam, jednostavno ne znam, neki dublji problem je.

Dobro si napisao, nema nikakve kemije u ekipi. Iako ta riječ "kemija" zvuči kao eufemizam, ali je jako bitna. Jednostavno ne izgledaju uigrano, ne izgledaju kao ekipa, nego samo nakupina pojedinaca.
  • NVKOD
    3.2k

Po meni, čisto biranje utakmica.

Budimo realni, svima je san igrati Ligu prvaka i normalno je da se želiš u što boljem svjetlu predstaviti jer je tebi kao igraču cilj da se prodaš u jači klub. U LP-u te gledaju milijuni, a tko te gleda u HNL-u? Protiv Lokse su familija igrača i djelatnici kluba.

No, to je i dalje neopravdanje za nezalaganje na terenu. Nitko ne bi bio ni trunčicu ljut da su muški izginuli pa izgubili, ali šetkaranje po terenu po takvom rezultatu? Nonšalancija i manjak poštovanja po meni. Uz to, određena doza bahatosti i razmišljanja "lako ćemo" koja se uvijek obije o glavu. Druga ekipa će si sama dati gol.

U LP-u su svi koncentrirani, u HNL-u ne. Jasno je da kvaliteta Bayerna, Borussije i Arsenala mora izaći na vidjelo, ali tamo su svi ginuli jedni za drugoga.
  • Bernard
    712
    Imamo li još koga za posuditi? Nakon Maxa i sad Perkovića pa ajmo dati i Torrentea pa nek sam Mmaaee igra, mislim čovjek je mašina.
  • GeneralNapoleon
    891
    tim zvijezdama ego ne bi dopustio ovakve sramotne predstavePaggini

Mislim da ego dopusta puno kada si dobro placen. Iako u tome naravno nemam puno iskustva :lol:
  • rioda
    7.1k
    Nikakva kemija ili biranje utakmica, radi se o manjku kvalitete, i to prvenstveno obrambene. Ove utakmice u LP su nam odgovarale pošto smo mi bili u podređenom položaju, igralo se s 5 iza, pa kad je obrana gusta teško protivniku nešto prolazi.

Kad smo mi u takvom položaju da napadamo obrambeno orijentiranu ekipu, na vidjelo izlazi sva naša nemoć da nešto suvislo iskreiramo, a u nekim utakmicama gdje smo uspjeli nas je "pomazila" nesreća.

Manjak kvalitete je jedini razlog, a na to direktno utječu i ozljede nekoliko najboljih igrača, jednostavno smo cijelu sezonu bez nekih od najbitnijih igrača...
  • prefontaine
    1.1k
    Javlja mi grešku: Please choose at least 16 option(s).

A ja, da se posadim na glavu, ne mogu naći 16.
    9 optimalno, uz neke zasluge od ranije naguram na 12, gledajući želje i uvažavajući snove ubacim još dvojicu, ali jebiga...dva opet fale.

Bilo kako bilo, u ovoj anketi moj glas nije ušao u statistiku
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Cekaj malo, majku mu, imali smo obranu RPG - KTC - Bernauer - Perkovic i nisu primali toliko. Sve te igrace smo imali u kadru i ove sezone, pa kako onda primamo toliko?
  • NVKOD
    3.2k
    RPG - KTC - Bernauer - Perkovic i nisu primali tolikoEfes Pilsen

pa kako onda primamo toliko?Efes Pilsen

Vrlo jednostavno. RPG je više partija odigrao lijevo nego desno, KTC je više bio desni bek nego stoper, Bernauer je više utakmica bio na klupi nego kaj je igrao, a Perković u HNL-u ove sezone osam minuta.
  • Cif
    242
    nisu igrali ove sezone skupa a malo je i do ostatka momčadi.Ne igraju obranu samo stoperi i bekovi
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.