• Odani Zgd
    68
    Marić je platio svoje,ako u klubu ima imalo dostojanstva,nadam se nekoj ostavci večeras.Tko je slijedeći?
  • Pacho
    207
    I

Ocito. Neshvatljivo je da smo mi na -7 kada pogledas gdje smo bili na ljeto u odnosu na magarad i rijeku. I jedna je stvar kada navijaci imaju potcjenjivacki stav i pisu da HNL mozemo uzeti i bez lijevog beka, sestice, bez drugog napadaca, a nesto sasvim drugo kada ljudi koji vode klub to rade.
  • Dudu9
    1.4k
    Nažalost nakon primjene vlasti, sportski sektor su dali neiskusnom Mariću samo zato što zna pričati 6 jezika i dobar govornik, na kraju taj Marić ugurao u klub svoje poznanike itd, neko se zajebo kad je mislio da je taj posao zajebancija i da ga svako može radit
  • ElDorado
    2.2k
    Najveći grijeh uprave je što je postavila Marića, bila na njegovoj strani kod svih njegovih odluka i ratova i predugo ga tolerirala. Bojim se da je u tome svoje prste imao i Zeko.
  • Dudu9
    1.4k
    IO je postavio Marića za SD
  • Pacho
    207
    Nema veze. Bitno je da su posteni.
  • Enco
    69

A onda ti poznanici svoje šogore, prijatelje....
  • ElDorado
    2.2k
    da u pravu si
  • Jaro
    9.1k
    70+ milja eura za ovo... Bome lijepo...
  • Dinamo-SB
    90
    Kao što nismo željeli mamića u dinamu, ne zelimo ni ljevičarske spodobe iz mozemo. Uopce mi nije bitno hocemo li biti prvaci ili ne ove godine. Španović,Naukovic i ostali MRŠ IZ DINAMA! Imamo demokraciju u klubu i zato smo se borili. Dio demokracije je da iskazemo nezadovoljstvo odabranom strukturom.
    Ps. Glaso sam osobno za Dinamovo proljeće.Među tom časnom ekipom i časnim ljudima,podmentnuta nam je ekipa iz mozemo.
  • mali M
    6.9k
    Jao kad čitam ove dječije parole "dole uprava" i "sve smijeniti"... Mogu pretpostaviti određenu starost Zonaša jer neki od nas su navijali i kada su drugo mjesto pa i liga za bedaka bili realnost. Doživjeli smo "zlatni" period, koji je morao kad tad stati. Mada, meni je normalan ciklus da se svakih 6/7/8 godina dogodi kiks sa titulom, događa se i puno većim klubovima od Dinama. Navijači, uprava pa i igrači dođu u fazu "sve gazimo ko plitak potok bez truda i muke" i ne dovode se adekvatna pojačanja, igrači se mentalno pošemere sa motivacijom i dogodi se ovo.. iskreno, nije mi tolika drama. Zapravo toliko sam sretan kaj nam se klub preslaguje i diže na veću razinu po svim segmentima, odstranili smo kancirogeno tkivo koje nas je godinama trovalo imamo stvarno puno toga.. s druge strane jel se pogriješilo sa Marićem, ali i puno prije njega sa nonšalantnim dovođenjem igrača, je.. i okej, oni će nosit tu etiketu da su zbrljali ove godine ligu zbog toga... Idemo dalje, ono što mene osobno veseli je da trenutno vodstvo daje dojam da iako griješi, uči iz tih grešaka. Jučer je bio dan kad je mnogo tu ekipe moralo se ispuhati, ali zazivat rušenje uprave je zbilja djetinjasto. Iskreno više su me iziritirali kiksevi sa donjim domom lige nego sa Rijekom ili Hajdukom. I još nešto volio bi da Hajduk ne osvoji prvenstvo, ali momci moji ako to nije Dinamo, zapravo me briga kako se zove osvajač i da li će orgijati ili ne...

a brate mili, figurativno na tribini pod Stepinčevim transom ti stoji i ekipa koja je glasala za njih.. zapravo me zabole dupe za koga je tko glasao dok im je Dinamov interes na prvom mjestu. Dok ne klečimo na terenu prije tekme, nemamo kapetansku traku duginih boja i slične boli me dupe. Na sve ovo što proživljavamo da još razmišljam dal si pero iz uprave zamišlja radu dok se tušira mi je stvarno glupo... Nećemo izgubiti titulu zbog nečijih moralnih ili nemoralnih stavova nego zbog loših sportskih politika
  • rioda
    7.1k

Daj ne trabunjaj, ne da mi se nakon jučerašnjeg poraza čitati ovakve proljeve od postova. Znalo se prilikom izbora koji ljudi su uključeni u DP. Trolaj po fejsu ili negdje drugdje
  • serbus
    4.6k

Ja sam desno ali da si pratio teme na zoni pitanja i odgovore Naukovića vezanon za stadion na članskom danu ostala pitanja također bi ga smatrao "časnim".

Čovjek na svom području rada iznosi podatke stručno i zna o čemu priča. Tako da mi nije jasno zbog čega si zapeo na njega.

A Sanjin je kaj sad kriv i za 4 0 pa mislim da bi i on sam bio Pedro koji visi ako bi to značilo bolji dinamo...

Nekad se prozivanje da je netko nečastan branila u dvoboju, danas smo kažu pametniji pa ako za te ljude nemaš i neke dokaze da su loši ljudi ja bi te isključio sa zone.
  • emilperska
    8.5k
    Jebiga ako se naslov u 20 sezona osvoji 19 puta, a ti u 21. potpišeš tu sramotnu sezonu s budzetom većim od cijele konkurencije. Sta očekuješ?
    Hvalospjev o loyalty programu, novoj organizacijskoj strukturi, online prikazivanju broja članova u sekundi?

Naslovi u HNLu su standard za Dinamo. 4 naslova u 5 godina je premalo s obzirom na budzete, a kamoli da u prvoj svojoj upravljačkoj sezoni se ovako obrukaš amaterski.

SRAMOTA!

Za drugu polovicu svibnja predlažem svima odlazak na Balaton da ne gledamo ove debile na Rivi.

Hvala Zajec, Marić i tko god sve..
  • Dinamo-SB
    90
    Nije "dolje uprava" nego možemo ekipa koja se mota oko dinama. Znalo se tko je na listi i i glasalo se tada bez puno propitkovanja iz viših ciljeva. Nisam sretan njihovim prisustvom u Dinamu. Smatram da su dio problema i da ce nanjeti dosta zla u buducnosti zbog svog neznanja.Jel to zabranjeno biti? Zabranjeno imati mišljenje?

ja bi te isključio sa zone.serbus

Demokracija u punom pogonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.