• NORTE
    13.7k
    Dosta neaktivna tema, ali evo malo ću se osvrnuti na Fenerbahče koji u petak ponovno igra prijateljsku s Putinovim Zenitom, to im je već treća prijateljska s njima za vrijeme ruske invazije na Ukrajinu.

Odvratni turski putinovci izgubili u EL od AZ-a koji je prije toga imao veliki niz užasnih rezultata, u zadnjih 7 tekmi AZ je imao 6 poraza i tek jedan remi doma protiv GO Ahead Eaglesa. :lol:

Inače EL je baš dobra i ima jake klubove.
    Za razliku od KL koja je ove godine neviđeno smeće od lige i novim formatom neće biti nadopunjena klubovima koji ispadaju Iz EL.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Što se desilo na utakmici Anderlecht - Fenerbahce da se prekinula?
  • Efes Pilsen
    9.9k
    FB-IMG-1740082748958.jpg

Screenshot-20250220-211753.png

Turci, sta drugo :lol:
  • Mr Anderson
    10.9k
    Union rastura Ajaxa, 2:0 i igrač više. Obrana Ajaxa sa Šutalom ko da su se probudili 5 minuta prije početka.
  • Marley
    3k
    Totalni kaos. Krenuli s 2 gola prednosti, mislila sam da ce ih dokrajcit vrlo brzo. Kad ono....
    Nisu jos ovako izgledali ove sezone. Sutalo inace briljira, ne znam sta je danas.
  • Peškaman
    6.1k
    Inače ovaj momak u špici Uniona Promise je igrao za NK Trnje :lol:
    A i potez kapetana Ajaxa koji s crte gola rukom spriječava mi nije sekunde jasna, da si pustio gol barem bi bio 11na11,ovako si u banani.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Dva gola Luke Sucica. Bravo
  • Marley
    3k
    Skroz zanimljivo u Amsterdamu :sweat:
  • BBBaranja
    3.1k

Penal ko kuća za goste u 125. min ali niko ništa ne trza..
  • Mr Anderson
    10.9k
    Union se samoubio. Nisu mi jasni, krenuli odlično, gazili Ajaxa i onda kad su poveli 2:0 i imali igrača više, povukli ručnu. Ajax je bio u nokdaunu, trebalo ih je samo nokautirati.
  • Marley
    3k
    Ali Remko Pasveer mi je totalni show, kako covjek brani. Godine su samo broj :wink:
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.