• Rile
    49
    e da, to je to, "e stari, kako su nas pokrali u Valenciji".
    Ono, koji k? :chin:
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ima i luđi primjer, kada im je strani klub "mi", a Dinamo iako ga kao prate "oni". :yikes:
    Popizde kad ih iz zajebancije pitam "pa ak navijaš za španjolski/engleski/talijanski klub, zakaj onda ne navijaš i za njihovu repku umjesto Hrvatske. :lol:
  • DrawTube
    6.2k
    A zamislite kak je onda biti Španjolac navijač Reala ili Barce, pa kad ti igrače, transfere, atmosferu i upravu komentira 150 milijuna budala iz Indije koje ti stadion nisu ni preko interneta vidjele

I onda dođeš na situaciju di se 2 navijača Reala i Barce psuju obitelj a žive u istoj ulici u Delhiju
  • emilperska
    8.5k
    Ženi mi je jucer stigao račun za kreditnu karticu iz listopada redovnom poštom. Kuverta je vec sva ofucana bila. Naravno po tom računu je već i plaćena opomena u studenom (stigao redovno) jer računa nije bilo pa se nije ni platio jel..

Pošto sam za člansku odabrao dostavu istom tom poštom, ne isključujem da ću je dobiti u svibnju..
  • Zoran
    163
    Dal se može di vidjeti koji način dostave članske sam odabrao? prije cca 15-tak dana sam se učlanio, ali nisam siguran dali sam odabrao dostavu poštom ili preuzimanje kod stadiona.
  • Bosskovitz
    14.9k
    Ukupno: 35.048deda

Pomalo je nevjerojatno da ćemo u samo dva mjeseca, bez kampanje za učlanjenje doći na svega par tisuća članova manje od onoga što je još prije šest mjeseci bio nedostižan rekord iz legendarne sezone od prije gotova pola stoljeća. I to u sportskoj situaciji kada nam baš ne cvjetaju ruže i nije neka euforija.

Svaka čast svima, baš sam ponosan.
  • danguba
    4
    7.1. sam obnovio članstvo, nisam još dobio člansku.. da li trebam nekome pisati ili da još pričekam? hvala
  • nkdz
    974

Pričekaj, dosta ovisi o pošti.
    Kolega je napisao gore da su poslane članske nakon što su dobili etui-e.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Postavit štand za učlanjenje u shoping centre po Zagrebu, zaposlit cure preko studentskog ugovora i nek ekipa na licu mjesta ispunjava.

Postavit štand za učlanjenje na zapadnoj i na sjevernoj tribini za vrijeme tekme.

Postavit štand za učlanjenje za vrijeme futsal Dinama.

Ljudi zbog previše obaveza ne stižu odlazit u fan shop, a većini je draže ispunit pravi obrazac nego se online registrirat i učlanit.
  • LM1995
    2k
    Postavit štand za učlanjenje u shoping centre po Zagrebudinamo u srcu

U Areni već imaš shop, a navodno se pregovara o otvaranju shopova i u drugim shopping centrima.
    Ako se otvore, onda poseban štand samo za učlanjenje nema nekog smisla.
  • Felip
    330
    28.12. produžio online, stiglo danas 20.02. :up:
  • serbus
    4.6k
    Možda glupo pitanje ali ajde.
    Produžio sam neki dan sebi članstvo i stvarno sve ok odmah se i nova kartica pojavila on line.
    E sad moje pitanje kad sam krenuo isto to za dvoje klinaca jel to zakonski nešto da svake godine treba ta privola za njih I ono da klub može do 30dana razmatrati privolu je malo predugo ?
  • Junina
    3
    ja normalno produžil za sebe i klince.
    Nije me tražilo nikakvu privolu.
  • serbus
    4.6k

Neznam ja sam klikno produži jer ih imam tamo na povezano i nije mi dalo dalje dok nisam upload napravio ispunjenje privole. Možda sam ja krivo onda nešto klikao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.