• Crni86
    8.2k
    Ovaj decko ce donijet preokret u ekipi. Ocekujem da bude jedan od kljucnih igraca svojom agresijom u pobjedi nad rijekom.
  • Praskaton
    3.7k
    Ekipiramo se pomalo,nadam se da je ozljeda iza njega.Znajući da se vraćaju on i Sučić uskoro mirniji sam pred derbije.

Samo pravi pristup i slavit ćemo
  • Mr Anderson
    10.9k
    Odlična vijest, konačno ljevak na lijevoj strani, a Gabriel onda može desno.
  • rioda
    7k
    Čak mi je i dobra vijest da je Goricu propustio zbog bolesti, znači da bi s mišićem stvarno sad trebalo biti sve u redu
  • mali M
    6.9k
    dobro je tu netko napisao.. lagano nam se razilazi onaj stari "Bjeličin" kostur koji je godinama harao, Bartol se baš čini kao da bi mogao biti okosnica novog kostura.. čak bi rekao i materijal za kapetana s obzirom da je u mlađim generacijama redovito imao tu ulogu..
  • ElDorado
    2.2k
    Ključni igrač u ovom trenutku
  • Dani Olmić
    1.1k
    E sad Cannavaro ima lijepe brige - Ako je Bartol stvarno 100% spreman on krece na lijevoj strani, a RPG desno ima da ora Rujevicu
  • by-tor
    240
    Nigdje nisam našao - ima li itko informaciju za koliko ga možemo otkupiti?
  • Laugreano
    3.5k
    Njegovim povratkom dobivamo 2 pojačanja, na lijevom i desnom beku.
  • grba
    64
    I mislim da ce Bartol jos vise poboljsati igru Pjace, vidjelo se da se razumiju
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Ma Bartol je domaći dečko odgojen u Dinamu, naučen na pritisak i tehnički besprijekoran, samo neka bude zdrav
  • Marc
    342
    Uh došao na mala vrata, a mogao bi nadam se biti ključna figura ovog proljeća.. samo da te proklete ozljede prestanu.. kad se sjetim protiv Osijeka kakva dominacija s njim u igri..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.