• reziser
    7.2k
    uspio nagovoriti jos neke na ucljanjenje. Uclanio ih online, koliko otprilike sad treba za obradu i dostavu clanskih?
  • rioda
    7k

Mene je nedavno nakon 5-6 dana čekala u shopu na stadionu
  • Ludovic IX
    8.1k
    možda one iste koje je kapetan amerika odgovorio :)
  • reziser
    7.2k
    sumnjam, mislim da smo u razlicitim krugovima. Ja uspjevam nagovoriti a ne odgovoriti ljude...
  • Bosskovitz
    14.7k
    Kak neki traže baš dlaku u jajetu..mali M

Ne brinem ja za takve, glasni su samo kad su anonimni na internetu. Ima takvih navijača koji su kao Predrag Vušović u Dugoj, mračnoj noći kad objašnjava "Ja nisam vlast, ja sam samo organ vlasti. Jednom žandar, uvijek žandar." Oni su uvijek tu neovisno o tome tko je u klubu, samo su nekad tihi, a nekad glasni. Sada su ljuti na sve jer mi nismo prvi, kad opet osvojimo prvenstvo bit će oduvijek za demokraciju. I tako u krug - prvi sljedeći debakl idemo se isčlaniti iz kluba, prvi sljedeći uspjeh...

To je pojava koja je prepoznata u sociologiji, nije ni po čemu specifična. Protiv toga se bori kvalitetnim radom, brendiranjem i edukacijom kroz dulji vremenski period kako bi se osvjestilo da članstvo u klubu kojim demokratski upravljaju članovi nije pitanje slaganja s trenerom, direktorom ili Izvršnim odborom baš kao što pitanje državljanstva nije pitanje slaganja s predsjednikom, premijerom ili ustavnim sudom. Ne odričeš se članstva u svom klubu zbog lošijeg rezultata, smjene trenera ili veće cijene pive baš kao što se ne odričeš ni svoje zemlje zbog inflacije, zakona s kojim se ne slažeš ili karaktera nekog od vodećih državnih dužnosnika.

Nisu oni krivi što to ne razumiju; desetljećima se navijače Dinama nesvjesno učilo da Dinamo ne vrijedi ništa ako nije prvak, da je članstvo samo način da dođeš do pogodnosti i da su uspjesi kluba velike prodaje igrača. To ih se učilo zato što oni koji su vodili klub nisu ni živjeli ni razumjeli vrijednosti koje je klub imao pa ih nisu ni mogli propagirati jer bi time sebi izmicali stolicu na kojoj sjede. Ta promjena će trajati, ali je definitivno ovdje. Broj članova vrlo je mjerljiv, konkretan i jasan pokazatelj toga.
  • NVKOD
    3.2k
    Moram priznati da sam neugodno iznenađen što mi još nije došla članska iskaznica na adresu.

Po pisanju ljudi vidim da su članske stigle u sve dijelove Hrvatske, a u okolicu Zagreba nije. Produžio članstvo prvog dana otkad je bilo dostupno i to putem interneta.

Jasno mi je da je bilo problema s poštom i isporukom, no da je stvarno bilo takvih problema da ne može doći članska u Zagrebačku županiju, nije mi jasno (prošlo više od 2 mjeseca). Također, jasno mi je da su prednost imali oni koji nisu imali digitalne iskaznice, no svejedno. Pošta je u banani, ali sad baš u tolikoj?
  • LM1995
    2k
    da je stvarno bilo takvih problema da ne može doći članska u Zagrebačku županiju, nije mi jasno (prošlo više od 2 mjeseca).NVKOD

Meni je u centar Zagreba došla tek jučer.
  • grba
    41
    Došla članska danas, uclanio se prije 20 dana, sve pohvale za sve sto se dobije lijepo izgleda!
  • Eduardo
    22.5k
    24. siječnja obnovio članstvo, poštar upravo donio člansku.
  • recikaj86
    557
    Jebiga, ja ju još uvijek čekam od 24.12.
  • deda
    35.3k
    Paralela, Dinamo 18. veljače u 15 sati broji 34.042 člana, dok je prošle godine broj od 34 tisuće članova prijeđen 15 srpnja.
  • deda
    35.3k
    Jel ju vidiš na aplikaciji tj. na ulaznice.hr?
  • grba
    41
    Možda ih je malo i zatekao ovoliki broj članova na početku godine pa zbog tog sve ide usporeno, nije na kraju krajeva ni do kluba sve...
  • recikaj86
    557
    Da, jer sam se online učlanio
  • skener
    1.8k
    Evo ponavljam što je @Papastrumf koji ima pouzdane informacije rekao prije 7 dana

Sve je poslano iz 12. i 1. mjeseca.
    Ako vam ne dođe kroz par dana, javite se mailom na clanstvo.
    Papastrumf

Po meni, ako netko spada u ovu kategoriju 12. i 1. mjesec, a ne dobije iskaznicu do kraja tjedna može se slobodno javiti na mail da se vidi gdje je zapelo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.