• javolimtebejako
    2k
    covjek prica o manenici jer ga sad svi hvale kako je odradio ovaj transfer, "manenicu za SD" itd. govori da se ne treba zaletavat s zakljucima jer smo vec vidjali takvu pricu.
  • don
    11.1k

Zapamtite ovu euforiju i sjetite se ovih trenutaka i prognoza kada će se pričati o Belcaru za 3 mjesecaIzet Hajrović

Puno si i dao 3 mjeseca. Prva lošija tekma i gotov je. NažalostDroljo

Ja bih dodao iDroljo

"ja bih dodao i", ako dodaje Manenicu, postoji osoba na koju je mislia prije njega, odnosno na Belcara.
  • Enco
    63

Ne da smrdi nego je upravo to što si napisao.
    Samo što je Manenica viši nivo i kod njega to uvlacenje ne bu prošlo.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Potpis se još nije ohladio, a već imamo rasprave o tome je li Belcar pojačanje ili samo prinova i o Manenici. :clap: :clap: :clap:
  • sarenicvjetic
    16
    Andy Bara,od Dani Olma nije napravio nikog.
    Čuj Porto ponudio malom 400€ mj a stavljao klauzulu 30 miliona.
    Kaj on fkt misli da smo svi glupi.
    Meni se vise vidi da je zapelo između starog koji ima nerealna očekivanja i pohlepnosti nego stvarnog stanja i realnih očekivanja.
    Nakraju je Bara maknuo malog iz kluba koji je u top 3 zadnjih 10 godina po izlaznim transferima. I prebacio ga u hrvatsku,jer će tu sigurno Napravit karijeru,a po čemu sine si ti bolji od malog Horvata,koji je nas,koji je dinamovac cijeli život!
    U ovakvom ozračju u kojem je došao,prepunom lažima i zavrzlamama je velika šteta za dijete.
    Klub je na ustrb hypea i nekih prošlih situacija za sicu dobio potencijal,ali mislim da cijela priča je takva da mi se povraća.
    Andy Bara mars iz Dinama!
  • Enco
    63

I ovu priču kak su starom našli posao, pa i stari od brazilca je "delal" u Novom , a Novog vidio nije. Mali treniral na Maksimiru i vikendom odlazio dole igrati tekme.
    Samo da ne bu za koji mjesec ista priča
    "tata ne radi, stan košta pa od čega da žive",
    zvuči poznato?
  • javolimtebejako
    2k
    hjaoo okej don, umori me i ovo
  • Jaro
    9.1k
    Kaj se tice Belcara - od kud info o zdravlju? Od zoninog "insajdera" s dokazanim bullshit pricama zadnjih par mjeseci? Pa onda te informacije prenesu kvazinovinarcici loveci klikove.
  • don
    11.1k
    i mene, pogotovo to spuštanje igrača koji nije ni trening odradia.
  • Droljo
    12.5k

Pročitao sam jutros puno stranica u komadu i dobar broj ekipe koja sada diže manenicu u nebesa budu pljuvali po njemu prvom prilikom. Kolega je skužio što sam htio reći.
    pogotovo to spuštanje igrača koji nije ni trening odradia.don

Nađi mi gdje to radim
  • don
    11.1k
    Nađi mi gdje to radimDroljo

ne kažen nužno za tebe, a i ti si se referira na taj dio posta.
  • mrgud
    312
    Manenica će se pokazati na odabiru SD.Jednostavno ne smije fulat,i mislim da je i on toga svjestan i zato se ne brza sa odabirom
  • Laugreano
    3.5k
    Priča je mutna, kao i svaka druga povezana sa managerima. Ali ovaj tvoj post nema veze s vezom. Pises kao da si upucen u pozadinu priče.
    I ove nebuloze , zasto je bolji od Horvata kad je on dinamovac cijeli zivot, nemaju veze s vezom.

I btw. Bara nije u Dinamu!
  • mali M
    6.9k
    ma joj po narativu od prvog posta je jasno na koga vuče ovaj "cvjetić"... Vjerojatno mu smeta što Cardoso ne napada dubinu...
  • sarenicvjetic
    16
    ja bi rade da takav tretman dobije Horvat nego neki kvazi neymar u nastajanju,nikad vise se neće desiti Dani Olmo priča!
    Kako ti znaš dali sam upućen ili ne,niti jedan igrač Andy Bare osim olma u Hrvatskoj nije napravio ništa. Svi su pobjegli od njega.
    Nisam rekao da je bolji,ali sad ću ti reci da nije bolji od Horvata. Ljuti me jedino da se điberimo svojim klincima a ove “zvijezdice” im dajemo sta požele.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.