• Paggini
    39k
    Ekipa je manično rifrešala comet ponedjeljkom navečer, ako ovo nije jedan od najlegendarnijih trenutaka Zone Dinamo
  • JMastermind
    431
    dobro pa nisu comet urušili :lol:
  • NVKOD
    3.2k
    Marić kad vidi da je moguće riješiti transfer u manje od mjesec dana:

surprise-icegif-11.gif
  • Mali Zeus
    16.2k
    Kako volim ono malo d na vrhu moba jer obično je nešto dobro kao vijest da je Belcar došao.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    Kog boli kuki za Marića i kaj bi on napravil, čovjek je prošlo svršeno vrijeme... Uživajte u trenutku :wink:
    Leone dobrodošel i jedva te čekam(o) vidjeti u modrom dresu!
  • tp1997
    991
    Čitam, prijatelju. Kažeš, posudba je samo iz zdravstvenih razloga.

Dakle, postavlja se pitanje ili a) zašto u zadnjih par sati roka dovodimo igrača upitnog zdravstvenog stanja, ili b) ako tom igraču ipak vjerujemo, zašto ga ne dovodimo na transfer.

Ponovit ću, opet. Drago mi je da je Belcar u Dinamu. Ali bih volio vidjeti neku dugoročnu viziju. Prošle godine Kaneko, Ogiwara, Vidović na posudbu. Ove godine Franjić i Belcar. Da se uspjelo riješiti Ivanušeca, bio bi i on na posudbu. Po svemu što se piše, bio bi i Kanga na posudbu da sam nije tražio transfer.

Otkad se ciganimo za svaki cent, i zašto? Ako vidiš nešto u igraču, dovedi ga. Vrlo jednostavno.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ne razumijem toliki otpor nekih posudbi s pravom otkupa. Svakako bolja opcija nego odmah kupiti igrača ako postoje neke nedoumice. Ne znamo još što se danas događalo, ali sigurno postoji dobar razlog za promjenu opcije.
  • Dzgšb
    1.4k
    Evo kazu da je jedan od rijetkih u povijesti koji je potpisao za naš klub da nije pitao za nikakve uvjete i plaću , samo mu je bilo bitno da zaigra za naš sveti klub, ako je istina svaka čast dečko :clap:
  • strukson
    3
    Vidis da si je isel kupiti pulover za slikanje, kaj se brinete ;)
  • Paggini
    39k
    Kamo sreće da smo Mmaeea i Cordobu doveli na posudbu s pravom otkupa, jel momci?

Ocito je u pitanju strah od potencijalnih zdravstvenih problema, nema apsolutno nikakvog smisla da 2 sata prije kraja roka mi mijenjamo uvjete bezveze. Ako je još meniskus, onda stvarno opravdano
  • grba
    56
    Ne znam za vas, ali bas mi je drago kad dovedemo nekog domaceg decka, preferiram ih uvijek ispred stranaca
  • blubach
    786
    Marića bi se razapelo jer ne bi doveo nikog nakon ozljede Mišića. Manenicu se slavi jer je doveo dostojnu zamjenu u ovo malo vremena što je ostalo + opcija otkupa u situaciji kada na ljeto moraš raditi remont je fantastična stvar, a ne znaš hoće li Belcar biti hit.
    Ja sam Mariću pozdravljao sve posudbe s opcijom otkupa btw, nisam pozdravljao to što je dovodio šrot igrače.
  • juraa
    91
    Svaka cast manenici i cijelom sektoru, samo zdravlja i srece, jako dobar decko i igrac, ajdeeee
  • E46
    1.2k
    ako nema drugog nacina za saznat bitnu vijest, ne smeta mi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.