• Jurki
    18.5k
    Sad kad u roku pol vure izbace video predstavljanja na drustvenim mrezama. :rofl:

"Iz pouzdanih izvora doznajemo da su se sve sitnice popeglale i Belcar je novi igrac Dinama"
    Piskarala, napusite se kurca.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Trebali smo pozvat Selahija i Belcara na lijecnicki pa koji prode :lol:

A ovo sa germanijakom je pre smijesno :lol:
  • ElDorado
    4.8k
    Malo je čudno da još nema objave
  • Omake
    10.5k
    Može li išta ove sezone bez komplikacija...
  • grba
    318
    Koliko je realna opcija Selahi ako ovo sve s Belcarom propadne?
  • Pavinho
    334
    sumnjam da do ponoci stigne sve
  • grba
    318
    Joj da, zaboravio sam na rok... Nadam se da ce se onda realizirat Belcar i da sve bude ok, velik potencijal u njemu vidim
  • E46
    1.6k
    99% sam siguran da nasi nemaju plan b kao u vecini slucajeva ukoliko belcar propadne..ali vidit cemo jos
  • Facke
    6.3k
    Ima komplikacija oko Perkovica i Socija. Moguce da sad opet ipak ne ode....
  • Pavinho
    334
    Ako je pametan tamo nece ici
  • Jay
    2.2k
    Selahi ako krene iz Rijeke u iducih pola sata taman stigne pasti lijecnicki oko 21
  • ElDorado
    4.8k
    Meni je nekak logicno da je Cannavaro gledao i Belcara i Selahija i da ga se nekaj pitalo pa je valjda savjetovao Belcara.
  • grba
    318
    Mislim da ce Rijeka svim silama zadrzati Selahija ako postoji ikakv interes za njega, vec im je otislo nekoliko kljucnih igraca ne znam mogu si trenutno dozvoliti i njegov odlazak
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Iskreno ako ima ikakve sumnje oko Belcara ja bih stvarno pokusao onda jos nekako rijesit Selahija koji po meni svakako po stilu vise odgovara tome sto trebamo.

Dakako sumnjam da ce se to dogodit i ako Belcar propadne smo u govnima.

Selahi navodni ima klauzulu koja bi bila nesto ispod 1,5m tako da se Rijeku nista ne pita.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    "Leon Belcar (23) danas je u Zagreb stigao na liječnički pregled. Kako doznajemo iz visokih klupskih izvora mladi igrač Varaždina još je na liječnikom pregledu i nije sigurno da će poptisati ugovor s “modrima”.

Vezni igrač Varaždina protiv Slaven Belupa trebao je odigrati posljednju utakmicu na momčad Nikole Šafarića i krenuti prema Zagrebu, gdje je danas trebao obaviti liječnički pregled. No navodno nije sve išlo kako treba, liječnički se odužio i moguće je da od dolaska igrača koji bi trebao zamijeniti Josipa Mišića ne bude ništa.

Prema nekim informacijama nije sve u liječničkom pregledu nego je došlo do izmjena plana na financijskim detaljima ugovora, odnosno da se neće ići u kupovinu već u posudbu. Uglavnom, Dinamo ima vremena do ponoći, kad završava prijelazni rok u Hrvatskoj."

Nacional
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.