• Patak
    3.1k
    Koliko igrača je u zadnjih 20 godina zabilo 15 golova u sezoni za Dinamo da znamo tko je a tko nije za Dinamo?
  • Orc123
    10.7k
    Joj daj me popusti s patetikom...gledam svaku tekmu Dinama...koliko je toga promasio mogao je imati 40 na kontu...zahvalan rotacijski igrac! Tjt....nikakvu izrazenu kvalitetu, ako ne zabije doprinos u igri mu nikakav....ne moze osvojiti ni jedan duel, podvaliti loptu, rasteretiti momcad da zadrzi loptu.....dobar igrac i tjt...
  • Anderson Costa
    43
    Stav ovog decka sw promjenio 180% ne znam s kim se on svadi s ovakvim proslavama… zabio si gol za dinamo ako to ne zelis slavit onda ne glumataj
  • San Lorenzo
    18.6k
    Kulenović se malo previše umislio.
  • miro
    5.7k
    Ma nije, pustite ga malo, njemu ovo znači jako puno. Nema tko ga nije hraćkao u zadnje vrijeme
  • BBBaranja
    3.1k
    Izgleda mu je uzor CR7
  • quizzy86
    142
    Kule bravo za gol, ali čemu ovakve "proslave"
  • Orc123
    10.7k
    da, bas citaju zonu igraci Dinama.....
    Svaka cast za gol ali ovako se ne ponasa jer ga dinamo placao 3 godine da se vucara po posudbama. Ovdje nema mjesta Egu!
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Bog baluna se trese, Kule će uskoro titulu najboljeg strijelca lige da odnese! :cool:
    Bravo za Kangu, Bravo za Kuleta. Nadam se da su ovakva 2 gola najava kaj magarad čeka na Maksimiru za 2 tjedna.
  • Zagi
    9.3k
    Ma nije, pustite ga malo, njemu ovo znači jako puno. Nema tko ga nije hraćkao u zadnje vrijememiro

Kužimo svi kaj signalizira ali ...
    Kule dragi, samo dok daješ "120%" imaš mjesta.
    Nastavi grist teren i dokazivati se iz tekme u tekmu. Ništa nisi izborio i ništa nije zagarantirano.
    Od ovog kuliranja ništa. Te fore samo Ciceronu prolaze.
  • Carrasco
    5.1k
    17. gol u sezoni, zabija svakih 125 minuta.
  • Paggini
    38.9k
    Da ste Sandro Kulenović, igrate i kad ne možete igrati, ne zabijete jer eto, takav je dan, otvorite komentare na internetu ili čujete kretene sa zapada dok vas ponižavaju, sjebe to čovjeka a pogotovo igrača kojem je toliko stalo do Dinama. Pogotovo kad je izasla vijest o transferu u Rusiju pa je sve gorilo od "prodaj panja goni to iz Dinama".

Tretman koji je istrpio je sramotan i nemam sumnje da je ostavilo snažnu ranu na njemu, tako da sve razumijem jbg. Svi bi mi domaće dečke da nam igraju, ali ih isto tako prve uzmemo na zub, nezz.
  • Praskaton
    3.7k
    ali ih isto tako prve uzmemo na zubPaggini

Sad sam zbunjen.Pa valjda nam stranci za to služe po nekima.
  • vjeko1701
    12.4k
    Slažem se, nek se on malo ispuše, dobro mu dođe. Neki kojima je jedan dan heroj ulice a drugi dan klošar kojeg štapom tjeraju van zaslužuju da ih se podbode. Samo se nadam da će ih ušutkati dobrim utakmicama i golovima.
  • Paggini
    38.9k
    Sad sam zbunjen.Pa valjda nam stranci za to služe po nekima.Praskaton

A trenutno smo u fazi di hejtamo oboje :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.