• Sibirski plavac
    3.6k
    Vidim da govori i da "triba vratit Štimca, vrlo je sposoban momak, zamislite njega u uredu, Gatussa na klupi, Livaju na terenu".
  • Borovljanin
    210
    Dalmatinski nogomet piše da smo prijavili drugu ekipu za 3. NL središte. Jesam nešto tu propustio?

https://dalmatinskinogomet.hr/druga-momcad-hajduka-od-ljeta-krece-s-natjecanjem/
  • NORTE
    13.6k
    "Josip Mišić zbog ozljede lista neće biti u kadru sljedećih mjesec i pol dana"
  • Jos-Optimus
    4.5k
    a dobro, realno, pročitaj cijeli tekst što je rekao, a i naglasio je da mu treba dati vremena. Ne trebamo biti ofureni na sve što se piše, Kanga je ok, ali top napadača kupili nismo
  • Haza
    8.5k
    Ja sa slikom Kange na profilu ;) moram priznati da Koma nije daleko od istine, nemojmo se dići na sve četiri čim netko iznese svoje mišljenje. Kanga nije klasa prvog napadača Dinama, i on je produkt ad hoc rješenja kluba, jer se nije kvalitetno na ljeto išlo po napadača.
    Imao je i Jakir dobar intervju za Germanijak, jutros je izašao, ispao je korektan.
    Čini mi se da je čak Jakir signalizirao u intervjuu da Marić nije mogao provoditi neke odluke, odnosno da mu netko u klubu nije odobrio određene transfere, istina je očito voda duboka...
  • gaTeDZG
    283
    “Ja sam htio dovesti Miereza, Pašalića, Šotičeka, Radeljića ili Galešića i Fruka, ako ode Baturina”.

Očito je netko "zavrnuo pipu" jer Bati nije prodan, to je više manje razumljiv izgovor za nepotpisivanje baš svih želja...
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Pa Mierez je neki dan rekao da je Osijek.stopirao transfer, da se nisu javljali. Kad je sezona pocela niko nije bio nezadovoljan brojem stopera nego lijevim bekom i trecim napadacem, eventualno zadnjim veznim. Sezona je pokazala manjak kvalitete i sad je to naknadna pamet.
    Imali smo i imamo preko 30 igraca na ugovoru, niko normalan ne moze odobrit daljnje krcanje bez odlazaka.
  • BluePhone67
    4.7k
    Ne brini za stranicu dvije opet će se zaboraviti što je Mierez rekao i tako u krug.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Zanimljivo da Jakirovic nije trazio LB ni 6icu..
  • Haza
    8.5k
    Očito je netko "zavrnuo pipu" jer Bati nije prodan, to je više manje razumljiv izgovor za nepotpisivanje baš svih želja...gaTeDZG

Nije mi komentar išao u smjeru da su svi igrači koje je predložio Jakir dobri, štoviše, meni je suludo da netko misli da je Radeljić za Dinamo. Isto tako, trener može imati želje, ali on je prolazan, klub igrače dovodi temeljem neke dugoročne strategije.
    Komentar mi je išao u smjeru da je Jakir dao naslutiti da je za neke stvari Marić morao biti čvršći, odnosno, ispalo je kao da neke stvari on nije mogao provesti. Dakle pričamo o igračima koje je očito i Marić htio, a netko je stopirao. Možda zbog financija, možda jer misli da nisu igrači za Dinamo, sad je manje bitno.
    Meni je isto upalo u oko da niti Jakir nije htio LB i šesticu...
    Edit: možda Jakir samo prenosi svoje subjektivno mišljenje o transferima, pa se ne treba na to hvatati.
    Sviđa mi se stav Jakira na koji način planira razvoj sina, odnosno naglasio je da nikad ne bi radio Dinamu iza leđa, te da je malom Dinamo prva opcija.
  • Tradicija bunta
    7.2k
    Komentar mi je išao u smjeru da je Jakir dao naslutiti da je za neke stvari Marić morao biti čvršći, odnosno, ispalo je kao da neke stvari on nije mogao provesti.Haza

To ti je kao ono kad netko kaze "ja sam cuo da je ovaj napravio to i to"... alat kojim se nekoga difamira bez da mu se da prilika da se obrani. Tehnicki nema od cega jer nije prozvan, a realno je prozvan. Obicno se time sluze klosari i traceri. Ili reci, ili nemoj.

Ovako se stvara neka stalna sumnja da neka nevidljiva ruka upravlja svime, a jadni Jakiri i Marici nemocni pokazat svoj talent i znanje.

On je htio Miereza i Pasalica, Maric Jutglu i Onuachua, a neki "Pero" Salaha i Haalanda.

Al eto, nisu im dali. Neki.
  • Izet Hajrović
    4k
    Za lijevog beka je pričao Marić da je bio dogovor s trenerom da se računa na Ogiwaru i Perkovića, a doveden je Oliveras. Sjećam se pressice Jakira s početka priprema gdje je govorio o pozicijama pa je rekao da gledaju lijevog beka, samo će vidjeti hoće li dovesti pravo pojačanje ili za rotaciju, odabrali su ovo drugo i debelo pogriješili, a vjerujem i da su financije igrale važnu ulogu u svemu tome. Pa mi smo u cijelom ljetnom i zimskom prijelaznom roku potrošili "samo" 10 mil., zar stvarno netko misli da možemo u ljetnom prijelaznom roku potrošiti 3 mil. na Miereza, 3 mil. na Galešića, 5 mil. na Pašalića, 2 mil. na Šotičeka, 2 mil. na Radeljića? To je 15 mil. ljudi dragi. Šotiček igra nešto slabo u Baselu, Pašalić imao goru polusezonu od Cordobe i Mbukua koji su jedva nešto igrali. Radeljić ozljeda (možda se kod nas ne bi ozlijedio). Za taj prijelazni rok su krivi svi, Jakirović koji traži igrače s lošim omjerom cijene i kvalitete, Uprava koja nije osigurala veći budžet (shvaćam oprez na početku prijelaznog roka, ali nakon plasmana u Ligu prvaka trebalo je "odriješiti kesu" i dovesti tog lijevog beka i napadača) i Marić koji nije doveo pravog lijevog beka uz cirkus s napadačem. U zadnje vrijeme se taj napadač na ljeto kao malo opravdava s Mierezom, kao nije tu velika krivica nas, očito se htjelo Miereza, ali nas je Osijek izigrao. Mierez je u Al Jaziru otišao službeno 15.8., bilo je skoro mjesec dana vremena da se dovede taj napadač, pogotovo nakon ulaska u Ligu prvaka.
  • Jurki
    15.7k
    Zanimljivo da Jakirovic nije trazio LB ni 6icu..Dinaminjo

Znaci cijeli svijet vidi da nam treba bek i šestica.. a Jakir ko trener i sd frajlica nisu vidjeli.
    Pa bi ja postavil pitanje ko je tu lud i tko vise kuzi nogomet.. i njihovog opcenitog poimanja nogometa.
    Eto kakva nam je domaca struka.. nebo otpri se i nama su takvi ljudi radili u klubu na najbitnijim funkcijama.
  • Haza
    8.5k
    Ovako se stvara neka stalna sumnja da neka nevidljiva ruka upravlja svime, a jadni Jakiri i Marici nemocni pokazat svoj talent i znanje.Tradicija bunta

Najbolje da nitko ništa niti ne priča, Jakira je Lesički navukao...sad s odmakom vremena, ne trebaju nam nikakvi generali nakon bitke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.