• hb1
    15
    Ja vjerujem da smo malo dominantniji kao prethodnih godina u ligi, da bi povratak ozljedenih u formu bas isao glatko i da bi puno vise od njih dobijali kad bi se vratili, malo bi to proticalo rasterecenije, sto sad nije slucaj, jbg i njima je pressing u glavama, jos nisi dugo igrao, a svaka lopta nam bitna.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    2.5 do 3 mil eura danas traže Varazdinci sto je vise od prvih iznosa koji su bili dogovarani.
  • Paggini
    38.9k
    Ovako zamišljam da razgovor isao:

"Dobar dan ovdje gospodin Manenica, jesam dobio gospodina Varaždina?"

"Reci"

"Mi bi Belcara ako moze, milijun eura"

"Milijun i po"

"Ufff ajd milijun i dvjesto, plus 10 posto iduceg transfera"

"Aj tri milijuna, ne treba postotak, hvala"
  • bbb medimurje
    3.6k
    puno previse za belcara, ne hvala!

Za segu (ofenzivnog igraca s golovima i asistencijama) su trazili 600 000 + 40%
    Hvala i dovidenja.
  • Praskaton
    3.6k
    Ako je to istina neka hvala.Vrijeme je da i Rog nešto pokaže.Sučića protiv tovara u vatru.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Pa nebi nikog vise iz HNLa uzimao.
    Nabijajte si cijene sami sebi, a neka vam Misko i Hajduk daju te milione koje necee nikad vidjeti.
    Ubrzo ce svi u bankrot da tako posluju.

Belcar da, ali ne za vise od milje. 3 milje su blasfemija za takvog igraca
  • Haza
    8.5k
    2.5 do 3 mil eura danas traže Varazdinci sto je vise od prvih iznosa koji su bili dogovarani.Miro Vugrinec

Ne želim da ispadne da kontriram, danas sam od ljudi iz Varaždina saznao da su zadovoljni s drugom ponudom Dinama, da će se još neke sitnice dogovoriti, i da je transfer 99 posto siguran. Iznos će biti manji od 2 mil eura.
  • rioda
    7k
    Uskoro, Germanijak doznaje: Zapeli pregovori oko transfera Belcara
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Ne želim da ispadne da kontriram, danas sam od ljudi iz Varaždina saznao da su zadovoljni s drugom ponudom Dinama, da će se još neke sitnice dogovoriti, i da je transfer 99 posto siguran. Iznos će biti manji od 2 mil eura.Haza

Vjerujem da su ti točne info i da im je cilj malo manje od 2 milje, al evo kazem sto je zadnje potrazeno od strane Varaždina sto im je očito dio taktike
  • Orc123
    10.7k
    Samo idiot ce dat te novce za Belcara!
  • rokikaciga
    492
    Borba insajdera!!!

giphy.gif
  • Haza
    8.5k
    Nije borba, samo prenosimo info, nije nam isti izvor. Ja iskreno ne znam točne cifre, pokušao sam saznati iznose iz našeg kluba, ali i jedna i druga strana šuti na temu iznosa, s tim da sam od strane VŽ shvatio (između redaka) da će iznos s bonusima biti oko 2 mil eura i da će na to VŽ sigurno pristati. Sad je u tijeku po izvoru iz VŽ, finiširanje detalja, dinamika plaćanja, bonusi i sl. Ali poanta upisa, transfer nije u slijepoj ulici, već se može očekivati već u nedjelju potpis igrača.
    Nemam ja ništa protiv Mire, ima dobre info, ali svatko od nas ponekad ima lošeg informatora;)
  • emreli21
    187
    bez uvrede, glupost! Niti traze toliko, niti mogu dobit toliko. Provjereno. ‍♂️
  • emreli21
    187
    Belcar nije ni blizu 2 milje. Ni blizu.
  • GOAT
    2.1k
    A Bože dragi naravno da nije ni blizu 2 milje.. to je pregovaranje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.