• ShanKu
    1.4k
    Stigla iskaznica, kod i brojke se jedva vide.. dobro kaj ju imamo na mobitelu :sweat: pola riječi "Slovenia" mi fali... ali druga strana kartice je top i lijepo jednostavno
  • deda
    35.3k
    Međimurci prešli 1.000

Svaka čast. :clap:
  • gusarzg
    15
    Danas stigla na Ferku
  • Izet Hajrović
    4k
    I meni stigla danas. Svaka čast odgovornima na cijelom paketu, puno znači simbolički poklon uz samu člansku iskaznicu.
  • blubach
    786
    Međimurci prešli 1.000

Svaka čast.
    deda

Nema na čemu ;)
  • Paggini
    38.9k
    Baniram svakog tko piše da mu je stigla članska dok meni ne stigne. :rage:
  • jedan u nizu
    11.8k
    Baniram svakog tko piše da mu je stigla članska dok meni ne stigne.Paggini

Meni jucer stigla, a produzio odmah 15.12.

Molim te jako puno nemoj me banirati... :worry:
  • Paggini
    38.9k
    Molim te jako puno nemoj me banirati... :worry:jedan u nizu

Nema brige, dobar si ti, izbjegao si giljotinu
  • deda
    35.3k
    32.000
  • Dinamosaur
    1.9k
    Još 4 članske fale. Stigla jučer ženi a poslala dva dana poslije mene(2.1_4.1)
    Sad već gledam poštara drugim očima :brow:
  • Dinamosaur
    1.9k
    Hrvatska Pošta je dosegnula najniže grane od kad pamtim.

Volio bih da ne moramo imati posla sa njima. Jel se to može uskoro promijeniti?

Kasne zbog loše organizacije i nedostatka poštara na terenu.

A kakti državna firma..za sad
    Neki od njih su vozili poštu(pakete i kuverte) svojim autima kad je ono baš jako zapao snijeg. U svom trošku. Nije ni čudno da neka kuverta negdje zapne pod zicom...
  • Cosey
    562

Netko je tu napisao da je bolje osobno preuzimanje upravo radi tih problema s dostavom.
    Možda je to najbolja opcija za ljude u Zagrebu. Naravno, problem ostaje za ljude koji su dosta udaljeni.
  • pjetlić
    36
    Prekjucer stigla jedna, danas dve, jos jedna fali, svi smo se isti dan uclanili.

Paket je stvarno odlican, i poklon i omotnica, odusevljen sam.
  • Captain America
    19.5k
    Netko je tu napisao da je bolje osobno preuzimanje upravo radi tih problema s dostavom.Cosey

Sumnjam da toliki ljudi imaju problema s poštom. Nisu ovdje žitelji udaljenih otoka pa da imaju problema s nestašicom poštara. Naručujem stalno pakete koji dolaze preko pošte i nijedan paket zadnja 2 mjeseca nije nigdje zapeo već su dolazili i brže od najavljenog roka. Ljudi koji su u 2025. produžili članstvo su već dobili iskaznice prema komentarima, a oni koji su u prosincu 2024. još nisu. Negdje je zapelo u klubu. Meni je uredno stigla i čestitka za rođendan, iako naravno da nisam dao 20 eura ove godine, a ni ne namjeravam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.