• deda
    35.1k
    Još uvijek sam optimista da kreće kopanje. :cool:
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Zar nije Rudeš prošle godine na proljeće dobio dozvolu za igranje HNL-a na svom stadionu? Mislim da su posljednji krug prvenstva čak i igrali na svom stadionu domaće utakmice.
  • deda
    35.1k
    Jesu, da. No nisu igrali niti jednu protiv nas i tovara pa ne znam bi li im dozvolili takve tekme.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    jesu i sjećam se da je teren bio odličan, barem je to lijepo izgledalo na kameri. Malo im fali da "skockaju" taj stadiončić i bili bi mirni, ali trenutno je bespredmetno o njima razgovarati jer ne vjerujem da će izboriti plasman u najviši rang.
  • Kruno
    606
    Vukovar bi trebao u Gradskom vrtu tako je bilo price.
  • Sajla
    7.1k
    to bi bilo igranje izvan svoje županije, isti problem kao npr. Loksa u Zaprešiću.
  • DrawTube
    6.1k
    Govori se da će se to nekao probat zaobići, navodno će Vukovar morat napraviti podružnicu u Osijeku ili tak nekaj
  • dmil
    431
    Koji su uopce kriteriji za dobijanje licence?

Vukovar ima na zapadu jednu natkrivenu malu tribinu, gdje obicno budu domaci navijaci, prekoputa na istoku su betonske tribine gdje bi se moglo staviti sjedalice i gdje bi mogli biti smjesteni gostujuci navijaci (Torcida, Boysi). Postoje i dva ulaza, iako bi se ulaz istok trebao renovirati, ali to je sitno ulaganje, cak postoji i ogroman parking skoro uz stadion za prihvat gostujucih navijaca, a do ulaza za zapad i istok se dolazi odvojenim cestama.

Jedino gdje vidim problem je sto bi morali instalirati citace karata i sto im je travnjak u takvom stanju da je teren u Gorici za njihov tepih.
  • Jurki
    15.5k
    da nisi spomenul Vukovar, mislil bi da govoris o Kusek Apasu.. znaci moze dobiti licencu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.