• Ludovic IX
    8k
    Žalosno je što neki vole bezuvjetno dinamo samo kad pobjeđuje.
  • Facke
    5.1k
    Decki glejte. Morame biti realni. I reci tak kak stvari jesu. A to nekad navijaca boli. Svi mi imame v glave da Dinamo ima najbolje igrace. Da je Dinamo mocen na terenu. Nazalost to u domacem natecanju ne zgleda bas tak. Svaka cast ekipe na ove Lige Prvaka. Tu su isporucili maksimum i imeli sme na koj biti ponosni.

Ali ne treba se sad ponasati ko da su procvali tulipani oko Maksimira. Podrska da, ali morame biti realni. Saki ima svoje mislenje, i treba to postivati. I ja sam znam da sam v zadnje vreme male negativniji nego inace. Al razlog zbog cega je jasen. Frustreran sam, el od greski s proslosti nisme jos nist nafcili. A uz to treba dodati kaj nasa ekipa igra velikem delem ove sezone u HNLu i sad ova danasnja utakmica u kupu. I to se mene ne svida. Mi sme denes igrali protiv treceligasa. I neki nasi igraci na terenu denes su trebali potpune drugaciju utakmicu odigrati. Ak ti ko igrac znas da nemas punu minutazu, da se ceste na klupe pa onda igraj, grizi , resi utakmicu. To ocu videti. Da sme mi denes zgubili al zgledali ko Dinamo na terenu kakvuga si zelime gledeti, nebi imel nikakav problem. Al ovaku igru ko navijac nemrem prihvatiti. Normalne da saki covek ima los dan, nisu ni nogometasi roboti, ljudi su ko si mi. Ali nemre biti da veliki del ekipe odigra ovakvu tekmu. Ok da jeden ili dva igraci imaju neki problem , los dan, manjak motivacije. Al vecina je bila v nekem kurcu denes. Da
    moram tak reci.
  • Ludovic IX
    8k
    ne moraš. Budi ljut a ne istresati žuč ovdje konstantno. Da imamo 6 bodova više jel bi isto pričao. A po prilikama, promašaja, pa i nesrećama smo trebali imati i više od tih 6 bodova.. ali nemamo i jebiga, shit happens. I onda vi a imamo vas puno seruckate po klubu koji vam je toliko sreće doneso u zadnjih 7 godina pa da budu 6., ne bi trebalo srat toliko. Ti nisi navijač već navijač pobjeda. Kad se gubi, umjesto da radiš sve da dignes sve oko sebe, ti samo sereš.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Frustreran sam,Facke

:point: @Droljo

Facke,
    Frustreran sam, el od greski s proslosti nisme jos nist nafcili.Facke

A do sad nismo nikad ispali od nizeligasa?
    Dogada se, ne moras zato bit frustriran.
    Idemo dalje, pa nije ova tekma nekaj po cem bu se slozilo prvenstvo?!
  • Sajla
    7.1k
    ma to sve štima. da je dobro - nije. ali histerija, smijanje, naslađivanje, 30 postova dok tvoj klub igra utakmicu i loše izgleda protiv trećeligaša... pa nije mi tad do ničega, a ne da otvaram forum i prolijevam žuč po svemu i svima. ako nema kaj konstruktivno za napisati, pa je li onda bar dovoljno jednom napisati kritiku? kad otvoriš temu utakmice koja ima 50 stranica i ideš dodati još - pa kaj to prosječni zonaš misli o sebi, koliko je to njegov uvid vrijedan i unikatan da ga mora podijeliti sa svijetom? koji je to jebeni ego, kaj se to pametnog napisalo danas? generira se stotine redaka fekalija i tome će se stati na kraj. jebomepas, sljedeći put ću zaključati sve teme i podijeliti 50 banova pa nek se sere po fejsbucima i indeks komentarima dok se glave ne ohlade. gledajte jebenu utakmicu, pa ak baš morate, derite se na konobara ili na cucka ak vam nije po volji kaj vidite. samo kaj bu vam jedan zviznul pepeljaru u glavu, a drugi grize. najlakše se ovdje istresati. dosta više s tim...
  • petrinjskikokošinjac
    105

U svakom tvom postu je jasno jedino to, da poradis malo na pismenosti. Prosipas tu pamet vec mjesecima o vodenju kluba, transferima, predsjednicima, prozivas i zoves na red sve i svakoga. Ima puno boljih mjesta di se ispuses i rjesis svoje probleme, barem se ljudi ne bi mucili sa citanjem.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Ne znam jel gledate greske RM - City..

Od losih primanja, dodavanja, pozicioniranja..

A mi bi "savrsenstvo"
  • Ludovic IX
    8k
    I onda jedan genijalan potez iz škole nk dinamo zagreb
  • Krizy
    52.2k
    Prošle sezone sam spominjao da moramo igrati s 3 stopera jer je roster takav i na kraju smo s tim osvojili prvenstvo.

Ove sezone je slično, pa čak i gore. Primili smo bar po gol u čak 24 od 34 ovosezonske utakmice.
    Blizu je rušenje rekorda po broju primljenih golova u sezoni od samostalnosti Hrvatske.

Možda bi opet bilo najbolje prijeći na 3-4-1-2.

Čavlina (Nevistić)

Torrente (Perković)
    Galešić (Mmaee)
    Theophile (Ristovski)

Franjić (Hoxha)
    Mišić (Sučić, Rog)
    Stojković (Kačavenda, Ademi)
    Pierre-Gabriel (Moharrami)

Baturina (Mbuku)

Pjaca (Cordoba, Petković)
    Kulenović (Kanga)
  • Facke
    5.1k

Pa ne mislim ja same na ovu tekmu. Imali sme mi vise takvih tekmi ko denes, naprimjer Belupo. De su nas nakantali i s 4:1 poslali doma. Mi se sad morame zdrmati. Poceti biti ozbilni i u lige. Da sme imali pristup u lige ko u lige prvaka protiv Milana , prvi bi bili s 10 bodova prednosti. Samo kaj treba najti problem zbog cega to nije tak. Zake dolazi do manjka motivacije dati v sake utakmice sto posto. Zbog cega se mucime tulike u domacen prvenstvu. Igrame sad protiv Gorice, Rijeke , u kupu protiv Osijeka i onda protiv Hajduka. A si zname da sve te tekme u prvenstvu morame dobiti.

Znaci ak sam zabrinut v kakve sme situacije i kak nam momcad izgleda na terenu onda sam same navijac kad pobjedime?! Onda dobre, postujem razmislanje.

Edit:

Nazalost, lutame s formaciju ovu sezonu ko i proslu. Kolko put smo ovu sezonu menjali formaciju?
  • Dinamosaur
    1.9k
    Zbiti rede i u juris. Nema druge
    Nasa prva postava je drugi svijet za ostatak lige.
    Nemres se predat samo tak, vidlo se danas zakaj je Maric dobil otkaz.
    Sve bu dobro, trener bu bolji nego kaj je bil jucer, igraci budu ga slusali ko jucer, nema panike
  • Jos-Optimus
    4.4k
    To je kup, prošle godine je u Njemačkoj bilo ozbiljnih skalpova od onog niželigaša...nema drame, zakomplicirali jesmo, ispali nismo. Ekipa s Vidukom, Prosinečkim i zvjezdicama je roknula od Dugog sela...i uvijek isti likovi sa toksičnim ispadima...i ne, niste konstruktivni. Frajer tu piše da je Bjelica trebao ostati...pa zapali se, čovjek se posvađao i i sa inventarom, totalno uzde pogubio, ozlijeđene Petka i Mišića stavljao da igraju i ubio i njih i nas još više, strance ignorirao, prosipao bodove po HNL-u kao da smo TŠK. Fabio radi dobar posao, prošli smo i to je jedino bitno, a dobit će itekakvu jezikovu juhu za ovo danas - to je isto dobro
  • Jurki
    15.5k
    Prosli smo to je jedino bitno.
    Jedino kaj zelim da ih se na treninzima gazi do iznemoglosti.
    Zajebavate se na utakmicama.. ok treninzi dva puta dnevno..
  • ShanKu
    1.4k
    Znam da je to bilo davno ali očito je več zaboravljena utakmica protiv NK Trnja bila realna slika Dinama protiv niželigaša. Bez zalaganja i motivacije onih igrača koji bi morali letjet po terenima
  • Felip
    317
    Jedan mali off. Jel zna netko zašto Lokomotiva posuđuje našeg spikera Bergera za svoje utakmice? Jedina logika je da se uvježbava za novu radnu poziciju...nekad u budućnosti..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.