• Hrc-Vg
    1.1k
    pa njega imamo i sklon je ozlijedama.
  • njurci10
    288
    ma nema mahunu, di god.je igrao flop, nešto malo sad u Osijeku i sad bi mi trebali tu trulež plaćati?
    Nema ikakve logike.
  • Cosey
    584
    Jel istina da se finalizira Mudražija? Ili su to tračevi?
  • Crni86
    18.1k
    od kud ta info
  • austrijanac
    8.7k
    Tak blesavi nismo da na dan ovakve trijumfalne pobjede dovedemo igrača na temelju fejs komentara.
  • Cosey
    584
    NIšta vjerodostojno, samo ljudi pišu pa me zanima.

Mislim, nadam se da ne dolazi.
  • hardek
    7.8k
    Meni stvarno nije jasno da ljudi zazivaju Mudrog. Igrač koji ako ne zabije gol je igrač manje na terenu a veznjak je. Drag mi je, al za njega je najbolje da do ljeta ostane u Loksi a onda negdje u inozemstvo. Nama igrač takvog skillseta nije potreban.
  • NitkoBitan
    33.7k
    samo ljudi pišu pa me zanima.Cosey

NIšta vjerodostojnoCosey

Sam si sebi odgovorio.
  • Cosey
    584
    Kad kažem vjerodostojno, mislim da nisu insajderi, a tvrde da dolazi.

Da dodam, meni je jasno da mi koji nemamo doticaja s insajderskim informacijama smo iritantni nekima koji imaju informarcije, ali valjda nije zabranjeno pitati?
  • Blueshadow86
    4.7k
    Kad ćemo se mi maknuti od takvih pojačanja kao što je Mudražija i slični (?)
    Transfer iz očaja.
    Lova je tu, reputacija u Europi je tu...neka se takvim smjernicama onda i dovode igrači.
  • Omake
    14.1k
    Iz HNLa bih Belcara i/ili Pršira. Jurišić jedino ako na koljenima dođe do ZG. Mudrom svaka čast na formi, ali neće cijeli Dinamo raditi da se njemu stvori 4 ili 5 udaraca kao u Loksi.
  • hardek
    7.8k
    Meni Jurišić ništa ekstra realno. Kad ga gledam izgleda mi kao progressive carries merchant :lol:

Kad ekipe stoje u duplom bloku kao nama, nebi on tu puno toga mogao osim u eventualnim tranzicijskim situacijama koje u HNLu nisu toliko česte.

Daj mi zdravog Franjića rađe

Edit: Omake nadam se da nisi zaboravio na mene i Learta Paqaradu!
  • Omake
    14.1k
    sutra ide Paqarada. Ispričavam se još jednom. Malo tanak s vremenom zadnjih dana.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Jurišić je s svim minusima bolja opcija od RPG-a na lijevoj strani…On i Franjić bi nam bili top rješenja.
  • Dinamo-SB
    804
    Franjić/Perković > Jurišić
    Samo da su zdravi i igraju.Njih dvoje na lijevom beku ce biti dovoljni za naslov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.