• GeneralNapoleon
    749

Jos je branio Pavica ako se ne varam?!
  • Captain America
    19.5k
    Najbolje bi bilo reci da dinamo nece osvojit naslov, to bi sigurno docekali kao izvrsnu izjavu.NB86

Odmjerena izjava da ćemo dati sve od sebe da smanjimo zaostatak i osvojimo novi naslov bi bila daleko primjerenija od spominjanja trga. Ne osvojimo li naslov, ovo će mu izvaditi.
  • Ludovic IX
    8k
    pa evo ti olmica, captaina...imaš ovdj3 takvih koliko hoćeš.
  • fatalerror
    11
    Mislim da dobar dio najaktivnijih odavde koji melju gluposti nakon svake lošije utakmice s veseljem čeka sutrašnje bogojavljanje iz međugorja pa samo da vam napišem da vas ono kaj i on YouTube jer tolko serete da je ne znam kaj uopće radite ovdje...
  • NitkoBitan
    22.8k
    Ma brane se svi redom klinci a krivci su oni koji im ne daju "minute". Nitko se ne pita zasluzuju li klinci minute na terenu, pokazuju li sto na treningu. Kaj mi mislimo da ce od svakog klinca bit nesto samo mu se trebaju dat minute? E pa bome nece.
  • kajsitilud
    575
    ko da ne znamo da bi onda srao kakav je to luzerski stav. Ti samo seres da bi srao. Svaki put se javljas nakon losih rezultata. Ti ne moras doc na trg na proslavu. Ionako bi se ugusio vjerojatno jer nebi imo za kaj srat.
  • Captain America
    19.5k
    Ti ne moras doc na trg na proslavu. Ionako bi se ugusio vjerojatno jer nebi imo za kaj srat.kajsitilud

Šteta da forum nema opciju saveanja komentara pa da se vratim na ovo 25.5. Svaka čast ako u ovakvoj situaciji možeš razmišljati o naslovu, a kamoli o proslavi na trgu.
  • Crusades
    14.5k
    Možeš skrinšotat komentare, kak sam ja tvoj da ćemo od Milana dobit 4 komada
  • vlatkomarkovic
    321

Mislim da prozivanje nekoga Mamičevcem radi toga što se kritizira SD, koji je btw dobio otkaz od ove uprave je ispod svake razine. I nakon dobrih i nakon loših utakmica sam prozivao Marića i pozdravljam upravu radi ovog poteza.
  • kajsitilud
    575
    stari nije cak ni stvar naslova. Ti si toliko toksican da je to strasno. Prije si bio fakat zanimljiv i dobar forumas, sad si bas ljigav posto.
  • fatalerror
    11

Di sam ja spomenuo SD? Govorim općenito, ko da se samo čeka prilika...
  • vlatkomarkovic
    321

Ja govorim da ljudi imaju pravu kritizirati stvari u klubu, u mom konrektnom slučaju je bio rad SD-a i Sanjina ponekad, bez da ih se proglašava fanovima Mamića.
  • NORTE
    13.6k
    Svaka čast ako u ovakvoj situaciji možeš razmišljati o naslovu, a kamoli o proslavi na trgu.Captain America

Rekli bi neki "najte smeha delati".
    Naravno da vjerujemo u osvajanje titule.

Neće nam kup u gostima s kombiniranom momčadi poremetiti planove.

Konkurencija nam nije neka.

Daleko smo od dobrog, ali vjerujemo da će biti dovoljno.
    Lani smo bili u banani i uspjeli smo, a sada smo jači dok je konkurencija slabija i nikakva.
  • fatalerror
    11

Nisam ni tebe spomenuo. Slažem se sa dosta kritika ali da treba rigati vatru nakon svake utakmice i svakog medijskoga članka ko u nedjelju...
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Ja ne znam šta ljudi očekuju od ovih naših stranaca da bi valjali? Ok, danas nisu imali najbolju tekmu, kao ni jako puno drugih, ali pitam se zašto...

Znači imao si dva trenera koji su te sustavno šikanirali, Bjelica je čak i izbacivao neke ljude iz momčadi i uvjetovao da se prodaju jer ih ne želi imati. Mediji svaki dan pljuju po svima, svi podcasti pljuju, svi navijači pljuju. I onda ljudi očekuju da jedan Mbuku koji je igrao nešto sitno ove polusezone uđe i rješava utakmice. S kojom vjerom? I ajde možda nismo doveli ultra karakterne igrače kojima to smeta, to je možda minus, ali ja sam STO posto siguran da jedan Cordoba bi bio glavni igrač u Rijeci i da bi nam ga prodali na ljeto za nekih 6 milijuna, MMA je isto čisto korektan stoper koji se tek polako vraća, Mbuku zasad najmanje pokazuje, ali mislim da bi bio korektan na prednjem veznom gdje realno nemamo mjesta za njega nažalost. Osim toga imamo Kačavendu koji odigra jednu odličnu tekmu, na klupi je idućih 5, pa onda opet jednu dobru, pa dobije drugu di je malo lošiji i opet je najgore pojačanje ikad samo da bi se pljuvalo po Mariću iako se vraća od jebene ozljede, uostalom kao i Stojković koji nam je najbolji igrač ove polusezone uz Batija. Isto tako zašto se ne razvijaju mladi igrači, a kad igraju onda pljujemo po njima kao da su to prekaljeni igrači sa 200+ utakmica, a ne praktički juniori koji tek trebaju prve minute da dobiju tu rutinu, tu vjeru u sebe... Isto tako je već Vrbančić prozvan bio promašajem, a Čabraja za kojeg mislim da je jako dobar u procjeni igrača za njega govori da je veliki talent.

Meni se sve više i više gade neki ljudi ovdje... Radi uprava jedno "Zašto smo dogovarali trenera Bjelici iza leđa! To nije u redu od nas!", pa onda to ne napravimo. "Zašto nemamo spremnog već SD-a?" kao da sad to pregovaranje iza leđa nije problem. Pa onda "Zašto je ovaj mutavi Marić još tu, ne želim ga vidit ni na televiziji!", pa mu damo otkaz i opet fucking ne valja "Zašto sad? Loš je ovo tajming. Itd." A za igrače da ne pričam... "Zašto ne igraju juniori, sigurno su bolji od ovih kvazi pojačanja." A čim junior zaigra. "Ja ne vidim ništa u tom malom, šta je napravio samo sve čisto korektno, ali nije zabio 3 eurogola i imao dvije asistencije za zadnjem veznom." Da ne idem dalje... ugalavnom dobro da nisam ja moderador jer bi potamanio već pola foruma da mogu jednu fucking utakmicu pogledat u miru i tu čitat normalne komentare...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.