• Ludovic IX
    8k
    Inače, kuzeov dinamo ispao od naftaša

DINAMO: Turina - Etto, Ćorluka, Drpić, Buljat (Šarić) - Chago, Mamić, Modrić - Marić - Ljubojević (Mitu), Eduardo

I od dugog sela a dinamo isto igrao u najjačim sastavu skoro i viduka i sokota zabili za 2:0 na početku tekme.

Boli me kurac kak se danas prošlo. Bitno da se prošlo.
  • Dzgšb
    1.3k

Ja samo hoću reći da nije kraj svijeta zato što smo se namučili s Bjelovarom, nema kluba koji ne upadne u probleme.
    Bjelovaru je ova tekma bila sve i sve , nama samo još jedna u nizu, i bitno je da je se prošlo bez produžetaka po meni.
  • Paggini
    38.3k
    DINAMO: Turina - Etto, Ćorluka, Drpić, Buljat (Šarić) - Chago, Mamić, Modrić - Marić - Ljubojević (Mitu), EduardoLudovic IX

Svi vidimo tko je krivac za ispadanje... nista se naucilo nije...
  • njurci10
    70
    da su bili samo Hrvati nebi onda ispali :lol: :lol:
  • MarK
    857
    Meni je pristup bio čak i ok. Vidi se da Mbuku ima volje ali nema znanja, tako i Kule, Kača, Pavić da ih ne nabrajam dalje. Može se dozvoliti da igra jedan takav u ekipi međutim kad ih staviš 4-5 vidi se da nemaju kvalitetu da budu nositelji igre. Ulaskom Pjace, Batija i Stojketa i Cordoba je počeo biti bolji, a prije bio je dosta loš kao i ostali.
  • Noel
    8.5k
    Ja neznam kaj ste svi tak nabrijani. Ova tekma i način na koji se sve završilo je super došlo da se donesu konačni zaključci. Mbuku Kanga Mmae Mohharami otpis. U Cordobi ima nečega. Ako niš drugo dobar je u realizaciji. Da je onaj lob ušao imao bi dva gola u maniri pravih napadača koja Kulenović i Kanga trenutno mogu samo sanjat. Gabriel je rijedak slučaj kad stranac vrijedi. Pa čak iako cijelu tekmu ne igra na svojoj poziciji. Arber uz sve mane naše najbolje krilo ove sezone. I konačno imamo Stojkovića. Kad niko nije preuzeo odgovornost on je. Sa dvije maestralne asistencije spasio je ekipu sramote.
  • GeneralNapoleon
    738

Ma nemoj me zezat. Kod igraca koji se u duelima mogu nosit u ligi prvaka a protiv hrvatskog treceligasa ne mogu je jasno da je iskljucivo do motivacije. Mozda nisu toliko dobri da sa 50% dobiju Bjelovar. Ali su sigurno toliko dobri da ako su na 100% bez problema produ.
  • MarK
    857
    da je ova ekipa koja je startala danas započela protiv Milana dobili bi petardu. Milan su sredili isti ovi igrači koji su donijeli danas preokret.
  • Dinamo-SB
    66
    Treba se sabrati i ipak izvući pozitivne stvari iz ove tekme. Mislim da ovo moze biti pozitivna prekretnica i mozemo zahvaliti Bogu sto se ovo dogodilo sad koliko god smo sad ljuti.A ipak smo i prošli.
    Treba prestati stavljati neke stvari ispod tepiha.Mbuku pokazao ovom tekmom da to nije to nakon vec par njegovih partija koje nisu odusevljale. Za obranu vise ne znam sto reci...nemam ni snage. Vidjet cemo jos protiv Gorice. Mozda cemo im ovo pomoci da se uigraju konacno. Kanga...bojim se da nije slučajno što nije tako dugo zabio gol. Kule kakav god da je uz sve njegove mane po meni treba bit prva špica nakon ove tekme.Boljeg nemamo. Ili Pjacu gurati na špicu. Ne znam. Mozda ce Kanga bit dobar,ali nemamo ga sad vremena čekati.On ce nam biti istinsko pojačanje od iduce sezonu kad prođe ful pripreme. Kuleta se bar moze nabrijati jer mu Dinamo znači,barem da grize. Pjacu zamoliti ovu polusezonu da igra špicu i desno krilo kada bude potrebno. Ne znam. Pričam puno toga,ne znam sta treba napraviti,ali neke teze odluke se moraju donjeti. Ovo je valjda zadnje upozorenje ove sezone. Vjerjuem da mozemo i hocemo izvuci pouke iz ovog. Tj. uvjeren sam da je i Fabio sad shvatio neke stvari i da ce neke stvari sad ful ozbiljno postaviti. Treba nam nesto sto ce biti game changer. Mozda neki nepopularni potez.Ne znam evo,al zato ja nisam trener niti član stručnog stožera.

Filipović plus. On je doveden da bude drugi golman i brani ovakve utakmice. Po meni dugorocno okej rijesenje za drugog golmana.Necemo se lagat,Nevistić i Čavlina su tu da budu jedinice. Iducu sezonu jedan od njih sigurno nece bit tu.Zagiju se zahvalit i ponudit mjesto trenera golmana u nekoj od omladinskih kategorija ukoliko to želi.
  • hardek
    4.1k
    Lud je onaj koji je očekivao nekih 0:5 danas. Kao da ste tek počeli pratit nogomet da ne znate šta kup utakmice donose. Svako slovo napisano o ovoj utakmici je trošenje vremena.

On to the next one.
  • Crni86
    8k
    Ja neznam kaj ste svi tak nabrijani. Ova tekma i način na koji se sve završilo je super došlo da se donesu konačni zaključci.Noel

Ja se isto nadam da je mister uvidio neke stvari nakon danas i sibenika. Prosli smo neokrznuti ali moglo je vrlo lako sve biti jako drugacije.

Kljucno je da se iz ovoga trener izvuce zakljucke. Siguran sam da neki nece vise minute upisat nakon sibenika i danas bjelovara.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Imam osjećaj da je pojedinim kolegama koji su najaktivniji na forumu u specifičnim situacijama žao što nismo ispali. Ovako su dobili inspiraciju, a da smo ispali bile bi orgije.
    Dobro nije bilo, nitko ne tvrdi suprotno, ali nije nam to nešti novo u kupu. Ni nama, a bogami ni drugim velikim klubovima po Europi.
    Fabio to zna, ljut je, ali zna gdje je problem jer je imao u igračkoj karijeri takvih iskustava.
  • DiddyGuela
    2.8k
    Tko god opravdava ovo, taj ne zeli dobro Dinamu.
  • Hectorharatti
    299
    Koga ce ova predstava zanimat ako dignemo Pehar. Idemo dalje. Korak po korak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.