• Marcinko
    636
    Trebat će koja godina da se riješimo silnih "pojačanja" našeg bivšeg SD-a i njegovih "jeftinijih" stranaca.
  • Zambatine škude
    3.5k
    Nogomet su izmislili psihopati, a Dinamo debili.
  • njurci10
    70
    da je išla tako malo desno ko i cavlini imam dojam da bi ga primio.
    Nisam rekao da nije dobra obrana, ali to je nešto što se mora obraniti.

Btw. Ne mogu reći da sam zadovoljan, ali izvukli smo pobjedu na kraju i to je najvažnije.
    Kup utakmice su uvijek zajebane.
    Ako na kraju mišiću nije ništa, piše se pobjeda i idemo dalje.
  • miro
    5.6k
    A dobro, sad bar znamo kako počinje sutrašnja presica iz bliske nam i prijateljske Bosne i Hercegovine
  • Praskaton
    3.5k
    Obrana je ostavljena na vjetrometini svaku kontru, branimo se sa 6 max 7 igraca, pola ekipe ispraca pogledom protivnicku tranziciju i oni uvijek imaju po dva tri rjesenja, pogledaj samo ponisteni gol bjelovara, to je doslovno za poslat nase igrace da trce do zagreba. Ocito smo postali klub u kojem povratna trka ne prolazi i nemoguce ih je udrilat da se to radi svaku utakmicu 90 minuta, pokusao biscan, pokusao jakir, sad i fabio, i svi moraju odustat od toga bar neke utakmiceNB86

Istina al fascinira me i povlačenje obrambenih igrača poglavito stopera.Meni su danas Mmae i Galesic bili užasni.
    Padaju na lažnjake,povlače se do 5m svog gola umjesto da krenu u duel.
    Svaka čast Bjelovaru vidi se da momci znaju al kako dva rubna reprezentativca svojih zemalja nemaju samopouzdanja da neće u duelu protiv niželigaša odnijet loptu.
    Gledam i ne vjerujem.

Neke nam se stvari ponavljaju iz utakmice u utakmicu.Loša povratna trka,kontra i polukontra nakon našeg korner/sl.udarca,gledanje protivničkih ofenzivaca kako osvajaju prostor s loptom dok ih nitko ne dira od nasih.
    I naravno rak rana skok igra u 16m i postavljanje.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Trebat će koja godina da se riješimo silnih "pojačanja" našeg bivšeg SD-a i njegovih "jeftinijih" stranaca.Marcinko

Zainteresiranih za Cordobu i Mbukua ima vec sada ako na njih mislis. Tko ce se rijesit Perica, Zagorca, Bockaja...?
  • Crni86
    8k
    Citam da se mmaea prozivalo ovdje za drugi gol. Covjek ima svog igraca i nije iso na iskakanje za kojeg ga se upravo isto ovdje prozivalo protiv tovara. Mogo je birat pustit svog igraca pa ic u blok i potecijalno riskirat da lopta ode na njegovog igraca ili da kasnije ide u blok.

U momentu prije pasa, misic, kaca i moharami cuvaju njihovu dvojicu. Moharami je tu pokazao kako ima inteligenciju u igri u minus, a najtuznije mi je od svega sto misic ne stoji nigdje i nikom ne ukazuje da ce on ili da moha, nego doslovce stoji nigdje. Stoji izmedu dva nasa i dva njihova igraca. Kapetan, jedan od kljucnih igraca i igrac koji je nebrijeno puta pokazao da zna i moze. Pa jebemu misa
  • DZGIS
    1.5k
    mi Goricu možemo samo slučajno dobit, kao i naslov osvojit.don

Nakon ovakve drame i strepnje do zadnjeg zvižduka, jedino gore od toga je čitanje ovakvih komentara nakon teško stresnih utakmica
  • Dzgšb
    1.3k
    Liverpool ispadne od Plymoutha ,pa ne vjerujem da je ovoliko pljuvačine bilo , a mi smo prošli kako smo i prolazili cijelu prošlu sezonu,a to je najbitnije.
    Bitan je prolaz i da nije Miške teže ozljeđen ,šta je vajde što smo ubili Osijeka u prilikama dvi tekme kad smo ove izgubili..
  • don
    10.8k
    a ništa onda, rutinski ćemo to odradit ka i svaku utakmicu ove sezone. Jer zašto bi bio drugačiji scenarij.
  • Crusades
    14.5k
    Ne znam jel neki od vas prate događanja u nogometu pa se čudom čude kak se Dinamo muči sa Bjelovarom, a neki tamo Liverpool ispada od posljednjeplasirane ekipe Championsipa prije tri dana.

Ne govorim da je sve krasno i dobro i da problema nema, ali velika većina vas bi dobro trebala razmislit je li rješenje za frustracije i nejebicu lupanje po tastaturi za vrijeme utakmice i komentiranje svakog krivog dodavanja na tepihu od terena kod u potpunosti nenabrijanog domaćina kojem to nije utakmica desetljeća.
  • GeneralNapoleon
    747

Mislim da je glavni problem sto smo na -5 u prvenstvu pa se naravno sve negativno gleda 10 puta stroze i ostrije.
  • CastAway1986
    2.6k
    Da da ajmo se pravit da je sve divno i krasno jer to je ipak kup , gdje su iznenađenja moguća i gdje smo se znali mučiti u prošlosti!
    Pa jbt nisu nam igrali juniori u ekipi nego dosta jak sastav i valjda se očekuje da ćemo pomesti treceligasa na terenu ?!Stvarno sam razočaran igrom a pogotovo pristupom kod pojedinih igrača
  • Dzgšb
    1.3k

Volio bi i ja da smo prvi sa +10 i da smo ostali u LP, al smo prošli dalje u četvrtfinalu smo kupa i borimo se za naslov. Treba izvući pouke kako igrači tako i trener i uprava,da idemo na bolje..

Na greškama se uči ,ali ako se ne nauči to je već problem..
  • GeneralNapoleon
    747

Pa problem je sto mi kao da ne ucimo. Svaka tekma isto sranje. A i samo kazem. Da smo na +10 bi bilo.i manje pljuvacine. Ne znam sta je tu tako cudno. Javno misljenje formiraju iskljucivo rezultati i to primarno rezultati HNLa. Ovo drugo je sve bonus. I to je ako mene pitas cinjenica svidalo se to sada nekome ili ne. Zato mi jednostavno nije jasno cudenje :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.