• ElDorado
    1.9k
    Sva Marićeva pojačanja od prvog do zadnjeg su čista prevara. I još smo zbog njegove inertnosti danas ostali bez zadnjeg veznog i lijevog beka
  • Praskaton
    3.5k
    Samo da je mišićDroljo

Samo da nije mišić..
  • IceMan
    2.5k
    Hvala Bogu pa se ovo dobilo, što je, na koncu i najvažnije.

Brzo će se i dojam i sve zaboravit…

Ali ljudi moji…. Teško teško groblje.
  • Nolifer
    9.5k
    Čupavo i stresno, nije Dinamo za one s lakim živcima...
  • NB86
    15.9k
    mi Goricu možemo samo slučajno dobit, kao i naslov osvojit.don

Moze onda oklada u 100 eura, ako gorica dobije ili x ja tebi 100 eura ako dinamo dobije ti meni 100 eura, ili lupas samo da bi lupio ?
  • Jos-Optimus
    4.4k
    Dobro je, smirite hormone, prošli smo, kup je takav svugdje. Ovo će dobro doći Cannavaru za konkretno peglanje
  • Facke
    5.1k
    Cestitam na prolazku i strelcima. Dalje nebi komenteral pune. Kup ima svoja pravila ali ja sam zabrinut. Ovakuv pristup nisme vidli prvi put.
  • don
    10.9k
    nigdi nisan reka da ih nećemo dobit.
  • Droljo
    12.1k
    Stvarno cordoba proigrao kako je gol zabio. Ok malo su i protivnici pali sa snagom. Dečka nebi otpisivao. Ima tu nešto.
  • hardek
    4.1k
    Kad Dinamo igra već po navici uzimam kutiju cigara više na kiosku. Pokazalo se kao dobra investicija
  • NB86
    15.9k

"Samo slucajno" zvuci kao da si jako uvjeren da ih necemo dobit, mislio sam da si spreman onda i neki novac stavit iza tako snaznih izjava, ocito se lupa samo da se lupi
  • markoli
    1.8k
    Ja se divim ljudima koji iz svega mogu izvući pozitivu. Čak i nakon ovoga danas...
  • Bernard
    709
    Bjelovar čist solidan,dobro igraju.
    U kupu je uvijek muka,nadam se da je Fabio vidio tko tu može igrat a tko ne.
    E a onaj Kapitanović to je naš bivši junior ak se ne varam?
  • don
    10.9k
    a ja bi se triba kladit s anonimnim likom sa foruma da bi potvrdio svoje mišljenje? :clap; :clap;
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.