• rokikaciga
    419
    Ne bih se složio. Ova ekipa je složila Milan kao metar drva...
  • Kruno
    606
    Kraj mucne igre sramota.
  • bluepower86
    1k

Ima veze s kvalitetom pojedinaca,novih i bivsih igraca u nasem kadru.Jedan veliki palac dolje
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Gdje ste sad nevjernici! :eyes:
  • Mr Anderson
    10.6k
    Rutinska pobjeda, namjerno smo malo tankirali da ljudima na stadionu i pred ekranima bude zanimljivije gledati.
  • don
    10.9k
    Treba rec da se cordoba nakon gola oslobodio i izgledao dobroNB86

onda je još i dodatno dokaza da nije igrač za Dinamo ako je tako.
  • njurci10
    70
    ma nema bananu, ovo je očito da se gledalo više ko prijateljska.
    Što je greška naravno.
    A isto tako čitajući vas ispada da se nikad nikome ne desi da ispadne u kupu,a ima masu primjera od Bayerna na dalje..
    Nije super nije tragedija
  • NB86
    15.9k

Ima kak nema, ak isti igraci bolje fizicki pariraju milanu nego bjelovaru ocito biraju utakmice. Ne mogu igraci treceligasa na periode uzimat druge lopte i duele
  • GeneralNapoleon
    749

Ne mozemo bit kvalitetno toliko losi da smo na razini treceligasa. Problem je sto smo losi a uz to sto smo losi smo karakterna smeca koja su si umislila da su Real Madrid i da ce svi redom skidat gace. Nema tekme gdje mi mozemo proc a da ne pisamo krv i to nasim prima balerinama treba konacno utuviti u njihove glavurine.
  • Oluja
    5k
    Do danas sam stvarno vjerovao da cemo na kvalitetu okrenuti ligu i biti prvaci. Vjeru nisam izgubio ali mislim da prvaci mozemo biti samo slucajno i na tesko krumpiranje.
  • ElDorado
    1.9k
    ali tko je bio u startnoj postavi i koga danas nema?
  • vjeko1701
    12.2k
    A jesi ga i ti pogodio, majko dragaPaggini

Vidiš zašto ne igram prediktor?
  • gaTeDZG
    257
    Fabio, valjda ti je sve jasno. IMATE SVE, PARE, CAJKE, *URVETINE...
  • GOAT
    2.1k
    Sad nakon x smijenjenih trenera ponovno vidimo isti problem a to je motivacija igrača. Shavcam da se losa tekma u kupu desi i Liverpoolu ali kod nas taj problem traje vec godinu dana. Svaka cast Bjelovaru ali da moramo najjace snage stavljati u igru da izvucemo rezultat protiv trećeligaša je sramota.

Nezainteresiranost igraca mi je valjda jedina stvar koju ne mogu podnijeti u nogometu. Kako to da kad igramo ligu prvaka svi lete terenom i u mogućnosti su kreirati sanse a HNL i kup igramo kao amateri.. ne znam meni je to sebicno jer mi ostavlja dojam da ne igraju za Dinamo nego sami za sebe i kad to oni žele
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.