• Ludovic IX
    8k
    nisam to napisao jer mislim da je to najbolje.kod bandica je sve di je on mogao profitirati a i njegovi kumovi, išlo jako brzo. Tam di nije mogao, išlo je nikako. Za 20 godinq nije izgradio stadion jer nije vidio osobni profit.
  • Plavi-9
    804
    ako misliš da je ovdje drugačije onda si u velikoj zabludi.
  • Ludovic IX
    8k
    je, isto je kao i za vrijeme bandica. Šteta što škoro nije gradonacelnik
  • Plavi-9
    804
    ne znam da li je isto ili nije. Ja sam uvijek na strani struke a ona je uvijek na udaru korumpiranih političara sa svih razina. To se nije promijenilo.
  • Bosskovitz
    14.7k
    ako misliš da je ovdje drugačije onda si u velikoj zabludi.Plavi-9

Ne znam zašto se ovo vrti kao mantra kad sve do sada upućuje da je potpuno drugačije nego kod Bandića. Za početak - zaista se misli graditi, natječaji prema ovome kaj vidimo ne djeluju namješteni, nema ni indicija da se nekome pogoduje ili da je netko iz grada povezan s nekim od potencijalnih izvođača, a sve do sada je prošlo bez ikakvih problema. Drvljem i kamenjem se svojedobno napadalo da se sve namješta Korlaetovoj ekipi s Arhitekture pa kad nisu dobili natječaj, odjednom se zašutilo. Kome se sada namješta?

Ne kažem da je sve sigurno kristalno čisto, velim da je prema svemu što smo do sada vidjeli sve išlo drugačije nego što su slični projekti išli kod Bandića, što je i jedan od razloga zašto nikada u 20 godina nije ništa napravio oko stadiona jer je gotovo svaki projekt njegove vlasti morao namiriti njegove krugove - bez toga se ne bi ni radilo. Možda se tu nešto promijeni, možda i ovdje bude zlatnih WC-a, sifona preplaćenih 100 puta i inih muljaža s javnim novcem, ali do sada ih očito nije bilo niti ima nekih indicija da bi ih moglo biti.
  • Plavi-9
    804
    Da li si ti na bilo koji način uključen u ovaj projekt ?
  • Bosskovitz
    14.7k

Ni na koji način, zašto?
  • Plavi-9
    804
    ok hvala samo pitam.
  • Bosskovitz
    14.7k

Samo ga pomalo opsesivno pratim jer mislim da je novi stadion (Maksimir, ne Kranjča, ali redoslijedom kojim već idu) jedina zaista stožerna stvar koja nedostaje Dinamu da bi krenuo ostvarivati svoj puni potencijal. Klub napreduje na svim poljima i napredovat će još više u narednim godinama, ali infrastruktura mu je uteg oko vrata koji on sam naprosto ne može maknuti - to mora napraviti politika jer mu ga je ona oko vrata i stavila.
  • Plavi-9
    804
    apsolutno se slažem i nitko sretniji od mene da se to ostvari.
  • mali M
    6.7k
    "sve do sada je prošlo bez ikakvih problema" vs. "Ne kažem da je sve sigurno kristalno čisto"
    :lol:
  • Bosskovitz
    14.7k
    "sve do sada je prošlo bez ikakvih problema" vs. "Ne kažem da je sve sigurno kristalno čisto"mali M

Pa da, malo je ljudi za koje bih garantirao da si potpuno čisti, pogotovo među političarima koje ne znam vrlo dobro na osobnoj razini. Ali do sada ne vidim da se s njihove strane igdje ikome pogodovalo, niti ima nekih indicija da se pogoduje, namješta natječaje, mulja neku lovu i slično.

Ne znam što sam krivo rekao? Slobodno me demantiraj, nemoj samo upadati s doskočicama pa bježati kad ti se krenu postavljati pitanja i tražiti argumenti.
  • mali M
    6.7k
    Ne znam što sam krivo rekao?Bosskovitz

ništa ništa, samo ti udaraj stari, nisam te ništa pitao niti ne bježim, tu sam, samo ne ulazim u besciljne neargumentirane razgovore više sa nekima... sve ok
  • Nolifer
    9.5k
    O bježanju i doskočicama bi se dalo, al u drugoj temi :lol:

Pametno
  • Bosskovitz
    14.7k
    besciljne neargumentirane razgovoremali M

Ti si na ovoj temi oksimoron, antiteza, suprotnost samom sebi. Fascinantno za nekoga tko na drugim temama sasvim normalno i zdravo razmišlja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.